• lucas arts ve bioware tarafından sadece 3-5 dakika önce resmi olarak açıklanan yeni mmorpg

    darth vader ın ortaya çıkışından 3500 yıl önce gerçekleştiğine dair bilgi var; oyunun nasıl bir şey olacağı ve ne zaman çıkacağına dair kesin bir bilgi henüz bulunmuyor.

    detaylı bilgi için: http://www.swtor.com/
  • bu oyunun haberi de artık ortama salındıktan sonra morphling'in de mmorpg olayına teşrif etmesi için hiç bir engel ve mazeret kalmamıştır.
  • oyun uzun zaman önce sithlerinde jediler gibi zebille olduğu zamanda geçmektedir. bu zaman zarfında sithler jedilara savaş ilan etmiş fakat akabinde iki taraf arasında bir barış olmuştur. oyunun grafiklerine bakarak süper bir internet hızı ve donanımi isteyeceğini kolayca anlayabiliyoruz. bir yanda lich king , bir yanda stargate worlds bir yanda bu starwars the old republic. hangisini oynayacağımı şaşırdık amk.
  • yeni bir knights of the old republic oyununun yakın tarihte çıkmayacağının habercisidir. 2. oyunda havada kalan bir sürü şey havadaki konumunu koruyacak anlamına geliyor bu. üzücü. fakyubiyoveyır
  • soe'nin vaktiyle bok ettiği swg'yi bile bugünkü bütün mmo'lardan üstün gören bünyenin ağzından foşur foşur sular akıtan bir oyun.
  • star wars galaxies'i hatırladıkça hala üzüntü dolu gözyaşlarına hakim olamayan benim gibi bünyeleri bu sefer de sevinçten ağlatacak oyundur.

    ortada elle tutulur bir şey yok, ama haberi bile yüzümü güldürdü öyle böyle değil.
  • ikinci bir star wars galaxies faciası yaratmamasını umarak star wars evrenini seven bünyeleri sadece fikriyle bile kendinden geçirten, geçirttikçe geçirten ve geçirten*...bir oyun olacak.

    ayrıca şimdiden sony'e* buradan selam ediyorum. sakın yaklaşma bak, yoksa çok fena olur. aklını başına al. lucasçım sen de paraya falan sıkışırsan bir alo de hallederiz.
  • soe'nin elinden değil de bu işi bilen adamların elinden çıkacağı için gözüm kapalı güzel olacağına inandığım oyundur.

    onu geç, yıllardır swg forum'larında "ya bu oyunun haklarını soe'den alın bioware'e verin, süper olur şu olur bu olur" deniyordu. aha swg kurtulamadı ama nihayet star wars işini ustalara vermeyi akıl etti lucas arts'daki amcamlar. ümitliyim, sabırsızım.
  • yapımda ve yayında emeği geçen bazı kişilerin röportajlarını da içeren ilk trailer benzeri video şu adreste yayınlanmaya başlamış:
    http://www.swtor.com/media/vidcasts/viddoc001
hesabın var mı? giriş yap