• starbucks'ta yaşadığım ve gördüğüm en büyük rezalettir.
    eeeyy starbucks, sen müşterilerine nasıl cortado satmazsın ya? onu geçtim bir de barista ablamıza cortado nedir, nasıl yapılır diye anlatmak zorunda kaldım. en sonunda pes edip, üstüne belirttiğim çizgiden itibaren ılık süt eklenmiş americanomu alıp içimden kınayarak ödememi yaptım ve uzaklaştım.
    re za let.
  • ne büyük ayıp dımı.dd allah akıl fikir versin ne diyeyim
  • starbucks cortado yaparsa muhtemelen farklı bir isimde satacağından, yapsa da haberimiz olmaz.
  • lohusa şerbeti bardağında neskafeli süt satmak zorunda olmayan değerli bir firmanın tercihi
  • istanbul’daki kanyon ve palladium şubelerinde olmayan rezalettir. starbucks bu reserve mağazalarında piccino(bkz: (#94128959)) adıyla cortado satmaktadır:
    http://m.gidagundemi.com/…le-taclanacak-h12817.html
  • eksikliktir. starbucks'in kahve kalitesi konusunda savunacak degilim. tek begendigim her zaman gulumseyen personeli, yada bana hep iyiler denk geldi. bazen moralim bozuk oluyor. ama onlar gulumseyip bir de kahve bardagina smiley cizince, azcik yuzum gulumsuyor benim de.

    bir keresinde, donus icin konyadan ankaraya gece yoluna cikacagiz diye kahve almak istemistik, ama kapanmis. bildikleri acik yer var midir diye sorduk yol uzerinde. yola cikacagimizi duyunca, satis kapali ama hediye edebiliriz dediler ve kahve hediye ettiler.

    yani kahve kalitesi evet cok iyi degil. ama ben o guzel insanlar islerini kaybetmesin diye starbucks'tan alisveris yapiyorum.
  • liseliyim, yeni yeni dışarı çıkmaya başladım, arkadaş çevremde elit gözükmeliyim üçlemesinin entrysi
  • kahveci sanilan ama kahveci olmayan mekan ondan dolayi. herkes kahve ictigini zannediyor bir de. 3 kurusluk icecekleri 5 kurusa satmasi, musterininde 5 kurus odeyip kendini 7 kurus zannetmesi gibi garip seyler.
  • cortado'ya sütlü nescafe diyenlerin fark edemeyeceği bir eksiklik. her dalga kahvecide (ister ikinci ister kırk beşinci dalga kahveci olsun) sattığı kahve skalasında geçiş türleri bulunur, bu da 15 yıl öncesinde türk kahvesi ve nescafe dışında kahve bilmeyen ama artık barrista kesilen bizim gibi nesillere farklı kahveleri deneyimleme imkanı sunar. espresso, ristretto, espresso doppio gibi son derece sert, koyu kıvamlı ve güçlü lezzetlerden, latte, latte doppio, con panna veya flat white gibi buğulanmış/ buharlanmış/ısıtılmış süt veya çeşitli kremalarla servis edilen, içimi kolay çok daha hafif lezzetlere doğru bir çeşittir bahsettiğim. işte cortado bu skalada çok kararında bir orta noktadır. çoğu starbucks (lezzetini standardize etmelerini takdir ederek söylüyorum) espresso, americano, filtre kahveden içine margarin atılmış gibi duran tuhaf kreması bol kahvemsilere ani bir geçiş yapıyor. arada ayıp olmasın diye bir cappuccino var sadece. sert kahvelerden bol süt ürünü içerenlere doğru olan skaladaki orta lezzetler yok. işte bu rezalet diyemesem de ciddi eksikliktir.
  • sakin olun, bu rezaleti duymuşlar ki artık menüde.
hesabın var mı? giriş yap