• tim buckley'nin eski bir albümü, şimdi ise wigan'dan gelen yepyeni bir grup bu adı kullanıyor. fever ilk single larıydı, good souls da ilk klipleri oldu. şu aralar birbiri ardına çıkan coldplay, muse, jj72, doves falan gibi radiohead ekolü takipçisi yeni gruplar arasında bahsi geçer. yetenekli herif bu james walsh.
  • good souls adlı hoş bi şarkısı olan grup, ama dinlediğim ilk şarkıları olan alcoholic beni gülmekten yıkıp geçirmişti, nefret etmiştim, yeni radiohead yakıştırması mı??? (bkz: nası yani) (bkz: oha)
  • 2 gün önce bi arkadaşımın tavsiesiyle 'love is here' albümlerini alıp elimden bırakamadıım grup. tie up my hands, alcoholic, way to fall, fever, love is here, coming down..hepsi birbirinden güzel. www.starsailor.net
  • günümüz radiohead'i ile alakası olmayan, gayet şık müzik yapan ve takdir edilesi şarkıları olan yeni grup. tüm şarkılar güzel ama özellikle albümün kapanış şarkısı olan "coming down" esgeçilmemesi gereken bir eser.

    "must i always take a back seat?
    must i always be your clown?
    did you ever really love me?
    were you always coming down?..."
  • nicky wire tarafindan tesvik edilene kadar bir tim buckley tribute grubu olarak kaldilar. manic street preachers'a alt grup olduktan sonra butun ingiltere'nin en cok umut bagladigi grup haline gelmislerdi. james walsh ingiltere'nin kuzeybati yoresindeki chorley'den gelmekte. grubun tohumlari ise wigan muzik akademisi'nde atilmis. tim buckley disinda neil young ve van morrison'i en buyuk ilham kaynaklari olarak gosteriyor bay walsh.
  • love is here albumu cok basarili takip edilesi grup. sanirim tek albumleri var zaten.
  • kliplerin ve sarkilarin da yer aldigi, daha cok irc gibi kullanilan bir message board'u olan ve tasarimi siradisi ve oldukca goz oksayici olan http://www.starsailor.net/ sayfasina sahip grup. love is here albumleri 2001'in iz birakanlarindan. vokalist walsh'in sarki soyleyisi konusmasindan iyidir gibi geliyor klibi seyredince.
  • sahsi kanaatimce 2001'in en iyi albumu olan love is here ile aylarca cd playerimi mesgul eden, cok buyuk ihtimal 2002 britawardlarinda best newcomer odulunu alacak olan, gelecegi parlak grup.
  • fever'ı ilk duyduğumda beni çok umutlandıran ama albümü bir iki defa dinledikten sonra "evet iyi şarkılar ama..." dedirten dolayısıyla albümlerini ikinci el cd alan bi yere satmayı planladığım grup.kapak ise ayrı bir iğrençilk teşkil ediyor.(bkz: kocaeli üniversitesi),(bkz: tren),(bkz: kusmak).
  • solistini andreas johnson ile karıstırdıgım grup...
hesabın var mı? giriş yap