• yerli araba ürettim deyip gavurdan model araklamak tadında eylemdir.
  • bir de stadı devletin yapıp paranın beşiktaş kasasından çıkması gibi bir durum var. renkli arkadaşlar onu da açıklarsa kendilerine teşekkürü borç biliriz.
  • içinde de devletin kurumu spor-toto yazıyor bir şey diyor muyuz?

    çok sevdiğiniz başkanınız kendi ağzıyla söylemişti bu stadın yapımında cumhurbaşkanımızın büyük katkıları var diye.
  • bizimkinde turk telekom yaziyor da ne oluyor dedirtir, icinde turk yaziyor firmanin sahibi turk degil.
  • neyseki arşiv unutmaz.

    beşiktaş devletten kaç para aldı?

    vodafone arena'nın açılışında konuşan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, hükümetin beşiktaş'a verdiği mali desteği açıkladı.

    beşiktaş devletten kaç para aldı?
    | 10 nisan 2016
    beşiktaş camiasının ve taraftarlarının büyük hasretinin sonlandığı vodafone arena’da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan konuşma yaptı. beşiktaş’ın bu stadı daha önce hak ettiğini belirten erdoğan, devletin de siyah-beyazlı kulübe verdiği maddi desteği açıklandı.

    işte o sözler;

    “vodafone arena stadı’nın, kartalımızın yeni yuvasının, hayırlı olmasını diliyorum. kara kartalımız’a yeni stadında başarılı müsabakalar, bol gollü galibiyetler temenni ediyorum. türkiye’nin en eski, en köklü spor kulüplerinden olan beşiktaş; aslında böyle bir stadı çok önceden hak ediyordu. gördüğüm kadarıyla karta kartal’ın şanına yakışan bir stadyum ortaya çıkmış. istanbulumuz’a ve türkiyemiz’e bu stadın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

    hükümetimize de teşekkür ediyorum. 50 milyon civarında bir destek verilerek burası yapılmış oldu. en büyük tebriği beşiktaşlılar hak ediyor. daima takımının yanında yer alan taraftar farkını hep ortaya koydu.”

    kaynak sözcü
hesabın var mı? giriş yap