• enfes bir eklenti. verimlilik membagi.
  • kendi kendime olusturamadigim disiplini, bir sihirli degnek gibi yasantima getirmis extension. time tracker ile harika bir ikili oldular. calisirken ne zaman civiyip facebooka, youtubea falan girmeye kalksam, tokat gibi "should't you be working?" deyip beni kendime getiriyor namussuz.
  • nuclear mode sayesinde az zamanda çok ve büyük işler başarmama yardımcı olmuş eklenti.

    * * *
  • ola ki seytana uydunuz, engellediginiz sitenin 'blok'unu kaldirmak istediniz, ayni gun icinde izin vermiyor.
    10 numero eklenti yapmislar.
  • nükleer opsiyonu ile tam bir can olandır. benim gibi iş arasında istemsizce ekşi, facebook, haber siteleri vb. girip vaktinizi heba ediyorsanız 2 saatlik bir nükleer seçeneği ile işinize odaklanmanıza yardımcı olabiliyor. verimlilik arttırıcı eklentiler arasında üzerine tanımam...
  • engelleme sayfasını google translate ile çevirince çıkan tercüme: çalışmaman gerekmiyor mu? *
  • evden freelance çalışmaya başladıktan sonra öz disiplinini ne yazık ki kaybetmiş ve/veya konsantrasyon sıkıntısı çeken benim gibi insanlar için resmen dev hizmet.

    kara listeye eklediğiniz sitelere zinhar girmemenizi sağlayan bir nuke 'em (nükleer seçeneği) mevcut. onun süresini siz belirleyebiliyorsunuz. eklentinin eğlenceli kısmı, ekrana çıkan uyarılar ve ek iletişim kutuları. mesela nükleer modu başlarken şöyle bir uyarı çıkıyor.

    sonra bu kara listeye eklenen sitelerin günlük ziyaret limiti var. varsayılan olarak 10 dakika şeklinde ayarlanmış. onu artırmaya çalışırsanız çıkan iletişim kutuları beni çok hassas noktamdan vurduğundan, sanırım bir daha uzatamayacağım o süreyi:

    ilki şu
    tamam deyince de çıkan bu :(

    bu aralar anneannemin evindeyim. telefonu da ona emanet ediyorum. çalmadığı sürece verme bana diyorum. resmen öz disiplinsizlikten ne yapacağımı şaşırıp kendimi sanal/harici birtakım otoritelere emanet ettim. allah kimseyi bu hallere düşürmesin :/
  • twitter hesaplarında firefox için de eklenti gelecek mi sorusuna leechblock 'a bakabilirsiniz demişler.
hesabın var mı? giriş yap