• ripple ismiyle müsemma, bankaları ve crypto yatırımcıları ıslak rüyalara iten şu sıralar aya doğru roketlenmiş yeni blokzincir/bankasız bankacılık sistemlerinden birisinin coini. tanesi bu entry girilirken 2920 satoshi'den işlem görüyordu. son 24 saatte yüzde 31 değer kazanmıştı.

    websiteleri incelenebilir.
  • bakilabilir. gelecegin ripple'i olacak.

    edit: bok olacak.
  • 27 haziran'da 16 milyar xlm piyasaya surulecekmis. yatirim yapacaklar dikkatli olmali.
  • 13000 lümen almam ile %25 düşüş yaşamıştır, üzmüştür. piyasaya sürdükleri lümen karşılığında btc ether ve ripple toplamışlardı zaten neden bu çaplı bir düşüş yaşadı merak etmiyor değilim.
  • sözlükte arz-ı endam ettiği tarihten bu yana götü doğrulmuyor, biraz önce 439 satoshi'den satabildim.

    özet geçersek, edonkey'i ve mt.gox'u kuran abimiz ve/veya eşi ripple projesinden uzaklaştırılınca, elindeki ripple'ları satarak stellar'ı kuruyor temmuz 2014'te. o zamandan beri de mayıs ayındaki dalgalanmayı saymazsak pek bir performans gösterebilmiş değil.

    bundan üç sene önce sırf üye olduğum için 7000 lumens vermişlerdi, an itibariyle 500 liraya yakın para ediyor. ve adamlar devamlı dağıtmaya devam ediyorlar. pek mantığını çözemedim. mesela bitcoin sahiplerine diyor ki, "allah razı olsun dijital parayı yaygınlaştırdın, eğer bana üye olursan 1000 lumen" (ort. 1 btc'ye 1000 lumen). neden? dağıtalım da yaygınlaşalım diye. ama eğer dashboard'ı yanlış okumadıysam bu lumenleri alan kişilerin %90'ı da satıp çıkıyor.

    edit: aklımı sikeyim. an itibariyle 20.000 tl yapıyor.
  • https://www.coindesk.com/…tocurrency-payments-rail/

    ibm'in guney pasifik adalarinda para olarak kullanmasini acikladiktan sonra bi kac saatte yuzde 200 artti.
  • ıbm'in açıklamasından sonra bu aralar çılgın bir şekilde artan sanal para birimi. işlem hacmi de coinmarketcap'e göre 4. sıraya yükseldi.
  • son gunlerde arkasında bır hype ıle gerılmıs sapana benzeyen criptocurrency. ıbm ile baglantılı bir kaç açıklama dısında neye dair yukselme beklenıyor cozemedım. reddit sayfasında ethereum olacak dıyenler bıle var. bılgısı olan varsa yesıllendırırse sevınırım. su sıralarda 0.09 sevıyesınde (2dec) sene sonu 0.25 olur dıyolla bılmıyorum.
  • btc kazandi tren kacti, iota kazandi tren kacti diyenler icin cok kisa bir zaman araliginda kazandirabilecek coin. daha once iota da su sekilde (bkz: #72464354) yatirim yapmistim.

    simdi stellar arkadasimiz 0.09 (04 aralik ) seviyelerinde, 7 aralik tarihininde icinde bulundugu sureye kadar minimum yuzde 200 artis beklenmekte. alin dursun. yuzde 200 olunca 0.2 civari satin. ya da 0.2 civari yuzde 50sini satin anaparayi kurtarin gerisini yukselise birakin.

    bittrexten aliniyor. kisa kodu xlm (cok yaratici degil mi excel gibi) almasida gayet gicik acikcasi.

    yuzde 200 artacaginda burayi guncelleyecegim. sonra vay anam tren kacti vay bubam kopeem oldu bilmem

    son datalara gore su an 0.09 seyrinde, 0.10 a kadar alim yapilabilir deniyor ancaak 0.13 seviyesinde balinalar yuklu satis emri vermis durumda milyon usdlerden bahsediyoruz. bu satislar gelince hype in gerisinde de kalabilir veya onuda gecebilir belli olmaz. kurucular 7 aralikta yapacagi konferansta major ortaklarindan birini tanitacak cogunlugun bekledi hype bu.

    hype in sebebi olacak eventler

    yatirim tavsiyesi degildir sonra evi tapuyu basarsiniz ben karismam bu isler belli olmaz.

    -hype gerceklesti yuzde 40 a varan profitler saglandi. bundan sonra elinizde varsa bekletin artabilir veya ayni kalabilir.
  • satoshipay diye bir ödeme sistemi ile ilgili işbirliklerini 7 aralıkta berlinde duyuracaklarmış
    ibm var işin içinde bilişim var yazılım var bir eth olurmu bilemem ama 10$ seviyelerine gelir diye düşünüyorum tabi btc nin rüzgarinda boğulmazsa.çok hızlı artıyor meret
hesabın var mı? giriş yap