• new jersey nets'ten onu gönderen byron scott'a her maçta yanlış yaptığını kanıtlamak adına her anlamda çıldırabilen hakemlerin tek bir teknik faul vermekle onu sahada tutmak adına her türlü toleransı gösterdikleri azimli ve sert abimiz...
  • harrington karsiliginda indiana'ya gecen ve 7 milyon civari bi parayla hak ettigini alan guard. buyuk ihtimalle miller'i benche gonderen oyuncu olarak anilacaktir. dis sut ve atletizm ihtiyaci ceken pacers icin bicilmis kaftandir.
  • 20 kasim 2004 detroit pistons indiana pacers macinda seyirci doven oyunculardan.. alacagi cezayi bekleyelim gorelim.

    pistons-pacers rekabetini o kadar da bilmeyen yeni gelmi$ biri olarak boyle hirsli adam dovmesi de enteresan idi.
  • 30 mac oynamama cezasi aldi.. jermaine'in aksine bu ceza mantikli, direk taraftara ko$up yumruk atan tek indianali jackson'di cunku. artest ve jermaine'in kafasina 2 litre bira atilmi$, yumruklar da havada ucu$mu$tu oyuncular reaksiyon gostermeden.
  • bir gece kulubu cikisinda olay cikartip havaya silah siktigi icin 2007-2008 sezonu basinda kankasi ron artest'i(!) yalniz birakmayarak 7 mac ceza almis gudumlu sutor.
  • beraber çalıştığı insanlardan bu derece etkilenen başka bir nba oyuncusu yoktur. huzur içinde yaşayan emeklilerin kenti san antonio takımında, duncan'ın kankası ve görev adamı oldu. basketboldan ziyada kavga ederken takım gibi davranan indiana pacers kadrosunda ron artest ve jermaine o'neal ile beraber sorun adam oldu. don nelson'ın terapi ve eğitim merkezinde yeniden üst düzey basketbol oynamaya başladı, üstelik bu sefer takımın saha içi lideri oldu. baron davis ayrıldıktan sonra takımın her şeyi oldu desek yeridir. o arıza adam gitti yerine topu paylaşan, seyirci ile bütünleşen, çaylaklara destek olan, aşevi kuran bir adam geldi. üstelik iyi oynuyor. golden state'in playoff yapma ihtimali pek yok ama playoff yapması zor olan takımlardan seyredilmesi en zevkli olan takıma liderlik yapıyor.
  • en sonunda kendine yeni bir takım bulmuş. acie law ile birlikte raja bell ve vladimir radmanovic karşılığında charlotte bobcats'e gönderilmiştir.
  • nba'e adım atmadan venezuela ve dominik cumhuriyeti'nde oynamışlığı vardır. şu sıralar charlotte'ta kariyerinin en iyi günlerini geçiriyor; %43 şut isabeti ve 21.4 sayı ortalaması da bu zamana kadarki en iyi rakamları.
  • geçmişinde yaptıklarına ve aldığı cezalara bakarsak bir akıl hocasının yardımlarına ihtiyacı var.

    ve fakat yardımdan kastım tam olarak şu değil:

    http://bit.ly/974ec3

    bence bunu kendisi de halledebilir.
  • charlotte bobcats tarihinin ilk triple double'ına phoenix karşısında imza atmıştır. 24 sayı, 10 ribaunt, 10 asist.

    http://scores.espn.go.com/…oxscore?gameid=301120030
hesabın var mı? giriş yap