• fransa liginde montpellier forması giyen 22 yaşında ve 1.90 boyunda olan santrafor.

    bu sezon fransa liginde çıktığı 30 lig karşılaşmasında 13 gol kaydetmiştir.

    bonservis bedeli transfermarkt sitesine göre 2,5 milyon euro'dur.

    kontratı 2019 yılında bitecek olup büyük takımların kapması olasıdır.

    işbu entry yeni sezon için fenerbahçe ya da galatasaray'a santrafor önerisi niteliğinde yazılmıştır.
  • 2016-2017 sezonunda montpellier formasıyla 14 gol atmış insanüstü bir güce sahip beninli, 22 yaşındaki futbolcu. bu sezon attığı bütün gollerin detaylı videosu şu şekilde

    türk futboluna inanılmaz adapte olabilecek potansiyelde. özellikle beşiktaş'ta kendisini muazzam noktalara getirebilir. zira quaresma kendisine sadece ortalarıyla 20 gol civarı attırır. pozisyon alışı, hava hakimiyeti ve fiziğine rağmen kendisinden beklenmeyecek atikliği onu farklı kılıyor. 2018'den sonra fransada bir başka baş altı takıma ya da premier lig orta sıra takımlarına da gitme ihtimali var. arkasında oynayan boudebouz da 2017-2018 sezonunda mounie ile montpellier'de kalırsa, ikili bu performansını bir sezon daha sürdürecektir.

    yaz transfer dedikodusu edit'i: mounié ile premier lig takımlarından west bromwich, watford ve west ham bir yarışa tutuşmuşlar. ingiliz basınında bu haberler çıkmaya başladı. 1-2 ay içinde orta sıra premier lig takımlarından birisine giderse şaşırmayacağız. beşiktaş beşiktaş diye bağrındık pek sevgili scoutlarımız yabancı ülkelere oyuncu izlemek yerine karıya gittikleri için mounie gibi topçunun dibi adamları görmüyorlar...

    yaz transfer sezonu editi: premier lig'de muazzam piyasa yapmış. 7-8 takımla dedikoduları çıktı. en son ligin yeni ekibi huddersfield 13 milyon € + bonuslar olarak mounié'yi kadrosuna katmış haberleri geldi.
  • huddersfield town ile anlaştığı söylenen futbolcu.
  • geçen yıl fransa'da montpellier formasıyla ilk 11 çıktığı 34 maçta 15 gol atmış futbolcu. 22 yaşında premier lig'in yeni takımı huddersfield ile çıktığı ilk maçta da 2 gol atmıştır. 1.90 boyunda olmasından dolayı acaip kafa vuruşları var, bugün de bir golünü kafayla zımbalamış.
  • ilerleyen yıllarda çok ses getireceğe benzeyen 22 yaşındaki huddersfield santrforu.

    kafa toplarında inanılmaz etkili, uzun boyuna rağmen hızlı ve çabuk, son vuruşları çok iyi aynı zamanda aralara da iyi kaçıyor. tam anlamıyla gerçek bir santrfor.

    önümüzdeki senelerde nasıl bir kariyer onu bekliyor bekleyip göreceğiz. ben kendisinden fazlasıyla umutluyum.
  • felaket güçlü fiziği olan, hava toplarında etkili, son vuruşları topu patlatırcasına vuran tam bir pivot santrfor.

    galatasaray gibi bek ve kanat hücümları ile pozisyon bulmayı seven bir takımda müthiş işler çıkarabilir.
  • inanilmaz bir fizigi olan forvet, premier lig stoperlerini bile eziyor bire bir mucadelelerde. anne sutunu es gecip direkt cig et ve kimizla buyutulmus gibi.
  • küme düşen huddersfield town forması giyen beninli forvet.

    piyasa değeri 10 milyon € civarı, küme düşülmesinden ötürü sözleşmesinde bir madde varsa daha ucuza alınabilir ve ligimizi sallama potansiyeli fazlasıyla mevcut.
  • (bkz: beşiktaş'ın yeni larin'i)
    hayaller babacar abubakar gerçekler babayıal.
  • beşiktaş'ın resmi olarak transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu futbolcu.
hesabın var mı? giriş yap