• bir hikaye anlatma sitesi.
    medium bu konuda çok gelişti ve büyüdü bunu biliyoruz. bu tarz rakipler ortamı daha da güzelleştirecektir. sanırım medium'dan farkı, kasıntı bir şekilde iş dünyası ile yazılar değil de daha çok kişisel fikirler olacak.

    storia
  • onedio'yu andıran web sitesi.
  • hikayeler testler bunları biliyor muydunuzlar ve birçok onedio hedesi hödösü
  • "peygamber efendimize saygısızlık ettiler" gibi gerzek haberler yapan garip içerik sitemsi.

    https://m.facebook.com/…3063514&id=1569107110075528

    islamcı.
  • blog içinde blog olarak tanımı yapılabilir şeklinde düşündüğüm bir gönderi yayınlama sitesi.
  • hikayeden tut gündem haberlerine kadar çoğu şeyi içeren site. fakat hızlı tükeniyor. dün yazdığım şey hala ikinci sırada. ama güzel sitedir.
  • nasıl bir arayüzü, kodu, yazılımı veya işleyişi varsa (bunun tam olarak hangi alana girdiğini bilmiyorum) beni inanılmaz derecede sinirlendiren sitedir.

    bir hikaye çıkıyor karşıma başka bir sitede link olarak. tıklıyorum, giriyorum hikayeye. her girişimde daha sayfa yüklenirken sayfayı kaydırıp okumaya başladığım anda bambaşka bir yere atıyor seni. iyi de ben başka bir şeye tıklamadım ki? geri git demedim, ileri git demedim, sayfayı değiştir demedim... tamam diyorum sabredeyim, tam olarak yüklenmesini bekleyeyim, sonra kaydırırım sayfayı. kimisinde sakin duruyor şükür ki sonuna kadar okuyabiliyorum. ama çoğunda yine bambaşka bir sayfaya, hikayeye geçiyor.

    sorun telefondadır diyerek bilgisayar üzerinden girdim, yine aynı şey. iyi de sen her yere reklam olarak verip, önüme çıkartıp durduğun hikayeyi bana okutmayacaksan ne sikime açtın bu siteyi onu anlamıyorum. bir okuyabilsem belki kendi isteğimle diğerlerine de gireceğim. düzeltir düzeltir dedik, bekledik ama gram iyileşme yok. yenilik yok. hâlâ aynı problem.
  • seks, ilişkiler, bekâret, erkekler, kadınlar dışında başka bir şey konuşulmayan leş mi leş internet sitesi. sex sells durumunun vücut bulmuş hâli, yoksa imkânı yok bugünlere sağ çıkamazlar, çünkü buna yönelik içerikler üretilmiyor.

    en çok canımı sıkansa, türkçe özürlü geri zekâlıların bize 'yazar' diye yutturulması ve diğer geri zekâlıların da bunları adam yerine koyması.

    müsaadenizle o leş bekâret başlıklarından birisini imlâsına zerre müdahale etmeden alıntılıyorum, türkçe nasıl katledilir kendiniz görün:

    "bahsettim daha önce okuyan bilir.
    ilişkiye başlarken kartlarımı açık oynar, eteğimde ki taşları dökerim.
    açık, sarih bir şekilde davranırım.
    tabii karşıda ki insandanda aynısını bekliyor insan doğal olarak."

    "o zaman benden uzaklaşmayacak.
    sineye çekeceksin.
    hatta ilk kez nasıl olduğunu anlatırken sana kaf-i miktarda yalan söyleyeceğim.
    keyf için yapmadım zorla oldu, inandım oldu, sarhoş oldum oldu, evlenecektik oldu gibi bir çok yalan söyleyeceğim."

    nelere kaldık...
  • onedio'dan daha leşi yapılamaz derken beni yanıltmış olan site. uzun bir süredir gördüğüm kadarıyla kadınların erkekleri genelleyerek bok attığı yazılar yazan bir yer olmuştu. bugün de paylaştıkları şu görselden sonra engelli siteler listesine ekledim. ayrıca artık şu seksizm konusundaki erkeklere yapılan ayrımcı tutumdan da gına geldi. he erkekler öküzdür, he erkekler kadın ruhundan anlamaz, he erkekler anca bira seks futbol düşünür dimi? şunların çeyreğini kadınlar hakkında ima etsek anında çarmıha gerilirdik, nooldu eşitliği savunan feministler falan?
  • uzun süredir siteyi takip eden birisi olarak, bir hatırlatma yapma ihtiyacı hissettim.

    storia herkese açık bir sosyal ağ arkadaşlar. tumblr, medium gibi. tumblr’da edebiyat paylaşan da var, afedersiniz pornu paylaşan da. storia’yı da böyle değerlendirmek gerekir.

    bakıyorum bazıları hürriyet, onedio vs. kafası ile siteye yaklaşıyor. storia’daki yazılar storia’nın bağımsız kullanıcıları tarafından yazılan şeyler. tutup da salak salak duyar kasmayın.

    ilk önce öğrenin, sonra bilgi sahibi olun. ekşi sözlük’teki bir entryi baz alıp sözlüğü eleştirmek ile aynı şey bilin istedim.

    diğer konularda, hemen herkes benim gibi düşünüyor sanırım. fikir çok güzel, ama geliştirilmesi gereken bir yer. birbirini bilen, sakin bi kullanıcı kitlesi var, sadık bi kitle. henüz imara açılmadı, sosyal medya tekelleri tarafından parsellenmedi. o yüzden bu dönemlerdeki samimiyeti beni orada tutmaya yetiyor. beğenmeyen de girmesin, gitsin onediodaki "10 tl hamburger vs 100 tl hamburger" videolarını izlesin.
hesabın var mı? giriş yap