• insanlıktan çıkmış, tek amaçları birilerini& bir şeyleri hırpalamak olan, garip garip kıyafetlerle arz-ı endam eden bi' grup yavuşağın, bunun sahibi kim, adam levyeynen gelip ağzımızı burnumuzu dağıtsa ne ederiz demeden hunharca parçaladıkları gariban. modelini tam olarak bilmiyorum. keza markasını da. fekat, hemencecik götü başı dağıtması hasebiynen capon arabası olması muhtemel.

    oyunda belirli bir seviyeye gelince peydah oluyor. artık dep dep mi istersin, aduket mi, şoryuken mi, aleks puu mu, yoksa taygır aparkat mı bilmem. tercih meselesi bu biraz da. allah ne verdiyse dalıyosun. o kesin. farlarına, sileceklerine, kaputuna ver ediyosun depiği, sumsuğu. bunlar dolayısıynan da puan alıyosun. mantığı böyle işin. çun li'ye, ken'e, gayıl'a filan yakıştırıyorum da e.honda'nın üzerinde durmuyor bu olay haceliz. orospu çocuğuna dönüyor koca adam. peştemalle araba mı parçalanır la? pipim, testislerim görünür de malamat olurum deyu da mı düşünmüyosun bre mendebur? ayıp ulan.

    bu da öyle bi' atraksiyon işte.

    http://site.video-game-central.com/…bonus_stage.jpg
  • arkası okyanus olduğu için, arabayı parçalandıktan sonra sahibi gelirse ne deriz diye düşünmeye çok gerek yoktur. işin bitince indirirsin el frenini *, itersin bir güzel denize. zaten böyle büyük bir dövüş organizasyonunda o arabaların sahibi de zannedersem gerçek kişilik değil de tüzel kişilikler olur, sponsor filan gibi. sahibi ne der şimdi diye dertlenmeye gerek yok, yekten girişebilirsiniz.

    ezcümle, parçalayın kardeşim. en çok da yerden tekme atarak parçalayın. bir yandan deniz havası alıp, sıfır arabaya girişiyorsun. var mı böyle bir ambiyans başka yerde?
  • final fight'ta puan almak için parçalanan arabanın sahibi bred'dir. street fighter'dakinin sahibi belli değil, değnekçiye bırakırsa böyle parçalarlar arabasını kekonun.

    ispark, sen her şeyi düşünürsün.
  • hep aynı tarafından vurursan parçalanmaz, biraz da gel bu taraftan vur yoksa alamazsın 30000 puanı.
  • en güzel taktik sol taraftayken 3 tane tekme atmak daha sonra sağ tarafa zıplayarak 3 tane daha tekme atıp çömelerek tekme atmaya devam etmektir. 11-12 saniye kala biter genelde.

    bir başka taktik ise blanka'yı seçip elektriği dayamaktır.
  • sonu gelmez atari salonu rivayetlerinden birine konu olan araba. parçalayınca biri mavi biri sarı iki sıvı fışkırırdı motorundan.

    - mavi benzin sarı yağmış olm.
  • (bkz: lexus ls 400)
  • şu versiyonundaki arabadır http://www.oyunyum.com/…unlar/street-fighter-2.html

    ne zevk alırdık arkadaş şu arabayı parçalarken, bir nesil psikopat yetişti. ama yinede ölümüne street fighter
  • mercedes taklidi bir japon arabasi olan lexus ls 400'u yine amerikan yalakasi bir japon oyununda parcalamak 80'lerin sonu 90'larin basi bu iki buyuk ulke arasindaki ortami cok guzel ozetler.
  • bu aradabadan sonraki bonus bölüm fıçıları parçalama bölümüydü.

    (bkz: street fighter'da puan almak için parçalanan fıçılar) ` :50 karakter sorunu`
hesabın var mı? giriş yap