• ingiliz snooker oyuncusu. umut vererek başladığı kariyerinde beklenen sıçramayı bir türlü yapamadı. profesyonel kariyerinde ikinci kere maximum yapan sekizinci oyuncu olarak adını duyurdu. 32 yaşına geldi, hâlâ bekliyoruz yeşil çuhada fırtınalar estirmesini...
  • 8-5 geriye düştüğü maçta mark williams'ı yenerek avustralya goldfields açık'ı kazanmıştır.
  • son frame'deki double'ı ile başlayan ama iki kez yaptığı hataya rağmen devam eden ve ilk kupasını ona kazandıran oyunu vasattı. asla williams gibi cesur bir oyun sergileyemedi (o double'ı da tamamne güvenli vuruş opsiyonlarının tükenmesinden kaynaklı çaresiz bir riskti), vasat bir oyuncunun kupa kazanamayacağını söyleyemeyeceğimizi göstermiş oldu.
  • profesyonel kariyerindeki üçüncü 147'yi az önce wuxi classic 2012 finalinde ricky walden'a karşı kaydeden oyuncu. bu frame'i alarak 0-5'ten 1-5'e getirdi. bu şahlanmadan sonra bir geri dönüş gelir umarım. final dediğin çekişmeli olmalı.

    edit: 1-6

    önemli edit: maç şu an eurosport2'den bant yayını olararak veriliyor. 147'yi görmek isteyenler ekran başına.

    son: 4-10 kaybetti. turnuvayı da 7 tane 100'lük seri ile kapattı.
  • 2012 sezonunun kuşkusuz en çok gelişme gösteren oyuncusu. yüzlük seriler, maksimum seri, 2 tane ptc şampiyonluğu, 1 tane de sıralama finali ile dandik oyunculuktan ana tabloya geldi.
  • ronnie o'sullivan karşısında sinirleri bozulmuş, şu anda "madem tecavüz kaçınılmaz zevk almaya bak" şeklinde bir sırıtışa sahip snooker oyuncusu. seans arasına giderken roket'in arkasından o bakışı o gülüşü çok şey anlatıyordu.

    edit: [http://youtu.be/yfwftvbmjws?t=12m36s http://youtu.be/yfwftvbmjws?t=12m36s] özellikle frame sonunda ki yürüyüşe dikkat. *
  • uk championship 2013'te kariyerinin en iyi turnuvalarından birini geçirmiş, yarı finalde neil robertsonu 5 kere maç frame'inde yenip muhteşem bir geri dönüş ile beraberliği sağlamış ancak deciding framede final biletini elinden kaçırmıştır.

    olan çeyrek finalde elediği rokete oldu.
  • hayatinin macini oynamakta su anda. aksam seasinda neredeyse hic sut kacirmadi. ronnie'nin mental olarak yipranmasinda da faydalanarak yari finalin kapisini ardina kadar acti.
  • inanılmaz soğuk kanlı bir oyunla turnuvanın kalan son favorisi olan judd trump'ı da eleyen ve finale çıkan ihtiyar. kariyerinin zirvesinde şu an için.
  • yürek isteyen hamleleri yürek yemiş gibi yapıştıran snooker oyuncusu. vay anasını nidalarıyla izledim. helal sana ihtiyar adam! favorim sensin!
hesabın var mı? giriş yap