• amanda peet'in de oynadigi gecen hafta nbc ekranlarinda yayinlanmis dizimiz. ayrica wb lot'inda* koca soundstage'i tek bir set icin kullanmislar, oha demek lazim.
  • aaron sorkin ve thomas schlamme nin the west wing bitince izleyecek bir sey bulamayan ben gibileri heyecanlandiran yeni dizisi. danny tripp rolunde bradley whitford var.
  • son derece orjinal bir dizi olmasına rağmen tutmayacak ve yayından kaldıracak dizidir. matthew* studio 60'ın ratinglerini kurtarsa da bu diziyi kurtaramayacak gibi görünüyor. tv izleyicisi klişe ister, ihtiras ister, aşk ister; en olmadı son derece sade, basit, umursamaz bir sarcasm ister seinfeld ve married with children gibi.. her şeyden önemlisi acaba öbür bölümde ne olacakı ister.. izlediğim ilk 3 bölümü kadarıyla pek bir sürükleyicilik göremedim ben her ne kadar izlerken keyif almış olsam da.. ilk sezonu tamamlasa dahi ikinci bir sezon yaşamasına şüpheyle bakıyorum, bu entrymi de 1 sene sonra editlemek üzere nadasa bırakıyorum.
  • gerçekliğine şaşakaldığımız**, gerçekle örtüşmeyen bir takım bilgiler karşısında "nea?" diyekaldığımız, amanda peet'i sevdiği*, amanda peet'i sevmediğim*, sevmesine de gıcık olduğum, sarah paulson*ın dudaklarının köşelerini sıkıştırmak istediğim dizi.

    ayrıca: amanda peet sulukule doğumlu değilse ben de deja değilim.
  • gittikce guzellesen, bradley whitford, amanda peet, matt perry ve sarah paulson'in super oynadigi bir dizi. pazartesi nbc yayinini beklemek istemeyenler pazar aksamlari ctv'de de izleyebilir*. seyircinin isteklerini de aaron sorkin hepimizden iyi biliyordur diye dusunuyorum.
  • kacirilmamasi gereken guzide dizi. olmus, cok guzel olmus. hakkinda sadece 10 adet entry girilmis olmasindan dolayi buyuk uzuntu duyuyor, cnbc e'de yayınlanmaya baslamasi ile birlikte bunun degisecegini umud ediyorum. bu diziye dikkat.
  • dun ctv'de yayinlanmis (haliyle bugun nbc'de yayinlanacak) bolumuyle koparmis gecirmis dizidir. en komik yerini sizin icin spoiler yaptim: http://www.youtube.com/watch?v=kagunmywwmo
  • efendim geçenlerde la'dayiz, universal studio'larını geziyoruz, bir sürü soundstage gezdirdikten sonra sırf bu show için ayrılmış koca bir soundstage'e soktular bizi. baktığımızda enteresan ve farklı birşeye benziyordu, hakkaten öyleymiş, izleyip gördük. kolay kolay yayından kaldırılacak bir eser gibi durmuyor, ciddi bir ekip, ciddi bir prop ve set var ortada.
  • iptal edildiği pazartesi günü resmiyet kazanacak dizi. sevmiştim yaf.
hesabın var mı? giriş yap