• korsan kasetin korsan kaset oldugu gunlerde yasal yollarla bulunamayacak tum albumlerin, konser videolarinin ve bilimum iron maiden ti$ortunun edinilebilecegi zamaninin kult mekani.
    hala ayni yerde durur, nezihi askerde yenilen dayak sonucu iyice kafaya sicmi$tir ve israrla ismail turut kaseti satmasinin heavy metal adina yapildigini savunmaktadir
  • cd kayıt işini ucuza güzel yapan yer. konak'a yolum düştükçe uğrarım.
  • yavaş yavaş hobby shop kıvamına gelen, ama allah için izmirde magic kartı bulunabilen 3 yerden biri. yalnız şu sıralar yine türkiyeye yeni kart gelmiyor ayaklarına yatıyor; zam yapacağından şüpheleniyorum. bunun yanında hoş sohbet bir aile kendileri.
  • niyazi abi vardı yıllar önce.radyoaktif te program yapardı.orcinal cd alamazken, cdlerini kopyalatırdım, söz verdikleri günde teslim ettiklerini görmedim.niyazi abi varken bişey diyemezdim.ama tav oldugum bi tip vardı uzun saçlı ona laga luga yapardım.ayrıca metalci tişört akımının izmirdeki çıkış noktasıdır.nota ve şarkı sözleri internet yokken ve bihaberken ordan temin edilirdi.velhasıl güzel bi mekandı.sonra walkman satmaya başlamışlardı.eger acıklarsa, umarım cep telefonu satmıyorlardır.
  • hala ayakta duran mekan. yücel müzik meftah oldu o oldu bu oldu onlara bişey olmadı. zamana ayak uydurdular. arada bir alamanyalardan orcinal tişört getiriyorlar. şipariş filan verebiliyosunuz. yerini de tam verelim izmir'e gelip bulamayan olmasın. saat kulesinin yanında durulup deniz sol kolumuzun hizasına alındıında yüz iki yüz metre ilerde sağdadır.
  • internet fiyatlarının düşmesiyle * ve adım başı korsan cd satıcılarının çıkmasıyla cd çektirmekten çok konser dvdleri çektirmek vs tshirt almak için gidilen birşey alınmayacaksa bile geçerken selam vermek için girilen mekan. *
  • şimdilerde genellikle öznur ablanin durdugu, ne ararsam bulabildigim, yaptigi t-shirtleri zonguldak ta bile bulugum, izmir deki metalcilerin en az bir kere ugradigi süper bir dükkan.
  • ilk doksanlarda en güzel zamanlarını yaşayan izmir de rock veya bilumum türevi dinleyicilerinin en az bir kez uğramış olduğu bir kez den fazla uğramış olanların ise anlatacak mutlaka bir anısının olduğu biz eskiden diye başlayan 5 metrekarelik nostalji. stüdyo ümit in kaçınılmaz bir şehir efsanesi olmasında elbette dimension of metal konserleri serisinin dışında nezihten venom çektirmek için black metalde nakaratın kaç kez tekrarlandığını bilmek(8) ve pentagram trail blazer i çıkarttığında önünde oluşan kuyruğu hatırlamak da yerinde olacaktır.bununla beraber yine aynı yıllarda tişört işine girmiş ve muhakkak ki siyah tişörtüzerine gri tonlamalı ilk ürünlerini vermiştir devrim sayılan kreator extreme agression tişörtün de turunçu rengin de katılmasıyla ilk renkli ve doğru dürüst dizaynlı tişörtü rock severlerin beğenisini kazanmıştır.söz konusu naif tişörtler koleksiyoncular tarafından müzayedelerin en değerli parçaları olarak nitelendirilmektedir.
  • karı koca ve oğulları tarafından işletilen izmirin en iyi iki metal shopundan biri. diğeri için (bkz: excalibur)
    ayrıca üzerinde bir metal grubunun adı ve albüm resmi gibi objeler bulunduran t-shirtleri hazırlayan ve türkiyenin dört bir yanına yollayan dükkan.
  • bakmayın dükkanın küçücük durduğuna. tezgahın arkasında aşağıya inen merdivenler, merdivenlerin sonunda da eşine az rastlanır bir arşiv vardır.
hesabın var mı? giriş yap