• patentini alıp zengin olucam, kafaya koydum.

    günde 4 litre su içmemi salık verdi doktorum ve ben en fazla 1 litre içiyorum, ki onu da gün sonunda eve gittiğimde işte.

    kafamda 2 tip prototip var;

    1-) evde günlük kullanım: hakaret içerecek bir model bu. aşağılayacak, yerden yere vuracak, bozup atacak seni, gerçekleri su yüzüne çıkaracak. nasıl mı?

    "2 saattir yine ağzına bi lokma su sürmedin lan. kalk da azcık iç, yat yat yat karpuz diye büyüttüğün şey, yarışmalara girip emeğe saygı ödülleri toplayacak hale geldi. diyarbakır karpuzunun ününü aştı götün, olmaz böyle bir miskinlik amk, doğrul artık, hadi git de bi litre su fondiple, itoğlu it seni"

    "saat 11 oldu, hala su içmedin. tamam görevim bu ama, sikerler böyle görevi deyip kendimi imha edicem artık bu ne sorumsuzluk amk. gören de zararlı bir şey içirdiğimizi zanneder. su ulan bu, en kötü işitir şar şar, hem bak alt takımları açar, sıkıntıdan uzaklaştırır, rahatlatır seni."

    "5 dakikaya kadar içtin içtin, içmedin vallahi arıyorum şu jartiyerli diyetisyenini. diyorum böyle böyle, sizin hastanız bir yudum su bile içmedi. ondan sonra onu düşünüp asıldığını da üzerine katar, iyice rezil ederim bak seni, hepsini programladı programcım, allahıma kitabıma yaparım bunu, hatta dur lan neydi o kalıp, hah anam avradım olsun yaparım kızdırma bak beni devrelerim ısındı bak!!!"

    2-) ofis içi modeli: "sys bey merhaba, ben en güvenilir sağlık dostunuz suiç akıllı robot t200, rica ederim çalışmalarınıza bir bardak su içerek ara verin, yoksa ne yaptığınız işin hayrı kalır ne de verimli olabilirsiniz istediğiniz ölçüde. suyun yararlarından birkaçını saymak istiyorum...."

    gibi olacak. kapama düğmesi de olmayacak ki, fire vermeyin, dinleyin paso. beyin siksin.

    kıssadan hisse, aklıma suyun s'si gelmiyor amk. şu an diyetteyim, doktor yazmış 4 litre su, ama mümkün mü amk benim günde 4 litre su içmem?!!!! hadi günde 4 litre ice tea, ne bileyim diet cola falan içeceksin dese yine tamam da, 4 litre su nasıl içilir amk, biri hatırlatıp dürtmeden aklım almıyor.

    doktor istiyor ki sidiğim bembeyaz aksın. yok yaaaa! bi akıllı sensin amk zaten. al içmiyorum işte.
  • akıllı telefona konulacak küçük notlar ve alarmla halledilebilecek bir hadise için icat süreci boşuna kaynak tüketimine neden olacak cihazdır.
  • yararlı olmaz sanıyordum. benim gibi haftada 1 bardak anca su içen birisini bile, günde 2 ile 3 lt arası su içmeye kadar çıkardı. bildirimler çok işe yarıyor. ben her saat başına bildirini ayarladım. içmediginiz zaman kendinizi kötü hissetmenize sebep oluyor. cok yararlı bulduğum bir uygulama. tşk'ler water drink reminder su içme hatırlatıcısı
  • alarmdan çok daha işe yarardır.

    günlük hedef belirleyip içtikçe içtiğin miktarı eklemek gerçekten pratik. diyelim günde 2 litre içmen gerekiyor, 250 ml su içer içmez(ki bu miktar manuel olarak da eklenebilir, 250 ml olmak zorunda değil) sisteme kaydediyorsun, ay ben kaç bardak içtim ki bugün, demene gerek kalmıyor. istediğin zaman aralığında da sana alarmla hatırlatıyor, tek tek alarm kurmana gerek kalmıyor. bir de eğlenceli, o çemberin tamamını maviye boyamak çok güzel bir motivasyon kaynağı.

    su içmeyi unutuyorsanız ne gereği var, demeyin. drink water isimli uygulamayı kullanıyorum ve indirdiğimden beri bir gün bile 2 litrenin altına düşmedim. özellikle kabızlık sorunu yaşıyor ve spor yapıyorsanız su çok önemli, istediğiniz kadar lifli gıda tüketin, düzenli su içmeden bir işe yaramıyor.
  • ihtiyacım olmayan şeydir. günde iki hatta daha fazla su içen biri olarak tüketmem kadarı olmadığında vücudum kendiliğinden hatırlatıyo zaten sağolsun.
  • hayatımda gördüğüm en saçma 10 uygulamaya girer.
    susayınca su içebilirsiniz; bu kadar basit..
hesabın var mı? giriş yap