• mukemmel bir sese sahip ankarada sahne alan yetenekli genc jazzci.
  • cumartesi gunu tanidigim/kesfettigim ankarali genc hanim. sesi, adi gibi gercekten.

    yaptigi bazi islere surdan ulasilabilir;

    http://vimeo.com/album/1579542
  • koyun ul
  • bu yılki nardis caz vokal yarışmasının birincisi seçilmiş güzel sesli başarılı şarkıcı.

    http://www.hurriyet.com.tr/…ebek/keyif/28354902.asp
  • geçenlerde çeşme marina'da 15 eylül kıraathanesi'nde dinlediğim şirin kız. hissederek şarkı söyleyen insanlara bayıldığım ve imrendiğim için, kendisini pek beğendim. başarılar diliyorum. bu arada o ne güzel saçlar öyle ya!
  • 6 ocak 2017'de cermodern'de konser verecek güzel sesli caz vokalisti hanım kızımız.

    https://www.youtube.com/watch?v=rhf07ghbtmw
  • çok sevdiğim, tanışıp sohbet etmek istediğim, dinlemekten keyif aldığım, albümü gelse de istediğim zaman dinlesem dediğim, güzel insan.
  • yeni albümü anlat bana'yı oldukça başarılı buldum,davulları robert mehmet ikiz'in çalması zaten albümü gözümde bir adım öne çıkardı.çok sıkı ekip,tebrik ediyorum.diğerleri de çok beğendiğim müzisyenler;çağrı sertel,ozan musluoğlu..gitarist onur aymergen'i de bu albümle tanımış oldum.

    gel git,bir adım yeter,chaos never stops,remember bu dört parçayı özellikle beğendim.

    su idil'in sevimli,şeker bir telaffuzu var.her gün dinlediğime göre beğenmişim demek :)

    akşam the badau'da çıkacak,sabırsızlıkla bekliyorum,güzel bir akşam olacak

    edit: şimdi geldim konserden.ilk kez canlı dinledim,albümü hatmetmiş bir şekilde gitmiştim zaten,albüm lansman konseriydi,
    çok iyi konserdi,ondan da bunu beklerdim.albümde çalan mehmet ikiz'in yerine turgut alp bekoğlu vardı davulda..arasıra fazla abandı,soloları biraz fazla uzun tuttu,kafa şişirdi ama genel anlamda iyiydi.su'nun ses kontrolü gayet iyi,heyecanlıydı biraz canım benim,o kadar şeker ve sevimli ki..saçlarına bayıldım..besteler gerçekten billur gibi.
    ,müzikalite ülke standartlarının üzerinde,buna çağrı sertel ve ozan musluoğlu'nun ustalığı da eklenince tadına doyamadık. ara verir diye bekledik,vermedi, birbuçuk saat nasıl geçti anlamadık.

    yüzümüzde gülümsemeyle döndüğümüz unutulmaz konserler arasına girdi.lin pesto'nun ilk istanbul konserinde de bulunmuştum,son zamanlarda kısmetli görüyorum kendimi :)

    su idil'in geleceğini parlak görüyorum,çıtayı yükseğe çekmiş.
    devamlı dinlenecek,arşivlik bir albüm olmuş,yolun açık olsun minik prenses.takipteyiz.
  • su idil gercek bir kalite. mukemmel bir sesi var kendisini ilk 2017 yazinda cesmede dinlemistim ve o gun bugundur sesi buyuler beni. dance & mess kesinlikle dinleyiniz muhtesemdir. yeni albumu de hayirli olsun. hepsi cok ozel.
  • çok yetenekli bulduğum jazz vokalisti. 2020 yılında çıkardığı anlat bana albümünden yalnız adam isimli parça standartların çok üzerinde. hep şarkı söylesin, yolu hep ışık dolu olsun.
hesabın var mı? giriş yap