• su topu oynayabilmek maalesef bir su topu bir de havuzdan fazlasını gerektirmektedir.her ne kadar kısa süreli maçımsılarda oynanıyor gibi yapılabiliniyorsa da, su topu için ince bir bel, geniş omuzlar, ve atletik bir vücutta olması gereken bütün özellikler gerekmektedir.
    (ayrıca kızıl saç ancak beyaz ten de iyi durur)
    bu seviyeyi tutturmak ve onu idame ettirebilmek su topu sporuna gönül vermiş kişilerin karşılaştığı zorluklardan sadece biridir.
  • suyun uzerinde durmak asagida esek yukuyle flash hiziyla bacak cirpmayi gerektirir zordur vesselam
  • su topu ayrıca hijyen kurallarının da yüksek olduğu ortamlarda sağlıklı bir şekilde oynanabilir.klor oranı ve dengesi iyi tutulmamış havuzlardan, sarılık, akut iltihaplanma, ayak ve uyluklarda mantarlanma ve döküntü, ısıtması iyi yapılmayan salon ve soyunma odalarından zatüree, zatülcenp, boğmaca, kuş palazı ve kıl dönmesi gibi hastalıklara oyuncu açık hale gelir.
    bunların hepsini bir dönem geçirmiş ve bazısından hala muzdarip bir oyuncu olarak su topuna meraklı insanlara tavsiyem şudur
    önce sağlık, sonra spor.
  • bunlardan muzdarip bir topcuya ev icerisinde bakmak da ayrica su topunun kimi zorluklarindan adledilebilir keza kili donen muthis su topcu, ziyadesiyle asabi olacaktir kendisine getirilen kloru icmemekte direnecektir (su topcu ne yer sandiniz? o kadar havuz suyu yutarsan olacagi budur)
  • su sporu ayrıca çoğu zaman halkın bilinçsizliği ve eğitimsizliği sebebiyle arka plana itilmiş bir spor olduğundan moral desteği düşük bir spordur.her ne kadar su sporuyla ilgilenen oyuncuların vücut yapıları sebebiyle karşı cinsle iletişime don juan hızıyla girilerek moral destek amorti edilebiliniyorsa da, seyredilemesi bu kadar zevkli bir sporun ülkemizde destek bulamaması karşılaşılan zorluklardan bir tanesidir.
    (amerika ve avrupa da önemli su topu maçlarına 150 000 kişiden fazla seyirci katılmaktadır.salonda oluşan uğultudan insanın kulakları şişer.suya kimi zaman heyecanlı seyirciler düşer)
  • su topuyle ilgilnen sporcunun yüksek klor sebebiyle gözleri çakmak çakmak bakar, rakun gözlerle dolaşır durur bütün hafta boyunca.

    bu her ne kadar karşı cins tarafından itici bulunsa da bir su topçuda bulunandan sıkı kalçalar ve küçük bir popo başka sporcularda az bulunur.
  • ayrica su topunu tutmasi normal topu tutmaktan cok daha zordur zira su topu islaktir
    (bkz: yamma yaa)
  • ayrıca "su topu mu ehieehheeieie" diye kimi zaman çirkinleşen reaksiyonlara sebebiyet vermektedir bu sporla ilgilendiğinize dair yapılan beyanlar.

    ama bara toparlak göbeğiyle giren bu kişiler su topçunun sırım yapısı yanında ezilir miniskül kalır.işte o anlarda su topçusu olmak herkesin dileğidir.
  • kalcalarinin sikiligi ve guzelligi yuzunden su topu sporuna senelerini vermis ordinaryuse su topu diye hitap edilmesi gerzeklikten baska bir sey degildir cunku kemiciklerinizin siki kaslarin mengene etkisiyle kirilivermesi isten bile degildir bu durum da herhalde "su topunun toplumdaki denyoya yasattigi zorluk" olarak adlandirilabilir
  • topu hem kaptırmadan ilerletmek hem de serbest stilde hızla yüzebilmek iki işi bir arada yapabilme becerisi ister, bu da bedenen ve aklen sağlığı gerektirdiği gibi bir nevi zeka işidir de. ek olarak topu kaldırıp, indirmek ve yerine göre aşırtma yapabilmek için kürek gibi ellere de ihtiyaç vardır.
hesabın var mı? giriş yap