• göğüs cerrahisi uzmanı. şu an artvin'de mecburi hizmette bulunan şahsımın ilgiyle okuduğu blogun sahibi.
    http://zorunlu.suaterus.com/
  • kendisi göğüs cerahı uzmanı olup, siz sorun o anlatsın, o derece donanımlı ve anlayışlı bir doktor.
    kaburgamı elime aldığım şu günlerde bünyeme ilaç gibi geldi.
  • çok faydalı türkçe içerikli videolar paylaşan doktor.

    kanalının linki: https://m.youtube.com/…nel/ucjfbmd0ynpiax7o_45spfkw
  • ketojenik diyet hakkinda atip tutan doktorumsu. daha fazla okumasini oneriyorum. doktor olmus olmasi soylediklerinin dogru olmadigi gercegini degistirmiyor.
  • kilo vermeyi sağlıklı olmak sanan, bir iki yanlı bilimsel yayının peşinden koşan insanlar tarafından haksız eleştirilere maruz kalan, neredeyse tüm zamanını araştırmaya ayıran, her zaman tartışmaya açık biridir, somut verilerle gelenlere...

    edit:

    ayrıca kalp kriziyle ilgili olarak kendi görüşleri değil ama yine bilimsel veriler ışığında düşünür. ne hayvansal yağlar ne bitkisel yağlar kalp krizinin sebebidir. kolesterolü düşük insanlar da kalp krizi geçirebilir. kalp krizinin sebebi inflamasyondur. vücutta inflamasyon varken kanda dolaşan kolesteroller damar duvarında birikir, ister kolesterol normal seviyede olsun ister yüksek olsun ve bu kolesterol ister hayvandan gelsin ister hepsi doymuş yağ içeren sıvı yağlardan gelsin. o zaman hangi gıdaların inflamasyonu artırdığını bilmek sorunu çözecektir.

    (bkz: inflamatuar gıdalar)
    (bkz: antiinflamatuar gıdalar)
  • bu adam sayesinde vegan oldum diyebilirim. hakkinda az ve olumsuz entryleri gorunce sasirdim. hemen guzel seyler yazayim dedim.
    bir doktorun hem de ilgili hastaliklara bakan bir doktorun dunyayi kurtarma cabasi (ister gulun ister dalga gecin this is the fact) boyle icerik hazirlamasi hem de bu yogunlugunda isi gucu kariyeri arasinda; kendi basina takdire sayan.
    ardindan, icerikleri pek hos. nokta atisi (to the point) anlasilir, samimi, gercege dayanan, ticari kaygi gutmeyen, ozel sirket sponsorlugunda bulunmayan alkislanasi arastirmalar yapip buna vakit harciyor, kendisine selamlar.
    tesekkuru borc bilir kolayliklar dilerim. sitesi falan da devamli olsun vegan bebisleri olsun dilerim.
  • bu adam medya ve veganlıkla ilgili bir sunum yaptı geçenlerde, değme iletişim mezunu yapamaz öyle bir sunumu.

    kendisine teşekkür eder, insanlığa ve hayvanlığa katkılarının devamını dileriz. bebeğinin -muhtemelen- vegan beslenerek gelişimini de ileride paylaşırsa memnun oluruz.
  • bugüne kadar hakkında sadece 8 (sekiz) entri girilmiş olmasına çok şaşırdığım göğüs cerrahı. takibe aldım, bir dönüşüm çabası içerisindeyim, bu entriyi de güncellerim. çok güzel insan.
  • vegan bir doktor. sütün içindeki östrojenin insana zararlı olduğunu, kazomorfinin bağımlılık yaptığını iddia eden ancak bunların bilimsel anlamda hiç bir kıymeti olmayan uydurmalar olduğunu sanırım bilmeyen "doktor".

    konuyla ilgili alp sirman ile arasında twitter üzerinden yakınlarda geçen tartışmayı inceleyebilir, suat erus'un iddialarını siz kendiniz de daha destekli değerlendirebilirsiniz.
  • (bkz: yaran yanlış okumalar)
    seat erus olarak okuyup seat'ın yeni model çıkardığını düşünmek.
hesabın var mı? giriş yap