• yeni nesil italyan mafya filmi. adamlar biliyo bu isi. ayni isimde netflix dizisini de yapacakmis hatta.

    http://www.imdb.com/title/tt4025514

    http://whatsonnetflix.com/…netflix-italian-original
  • italya'daki mafya devlet ilişkisini anlatan film. dizisi ile devam edecek ve bana göre tutacak dizidir.

    --- spoiler ---

    film italya'da ostia kıyısı diye bir bölgeyi italya'nın las vegas'ı yapmak için yapılan kirli pazarlıklar, mafya ve siyasi ilişkileri anlatıyor. taa papa'ya kadar uzanıyor artıık öyle söyliyeyim. kan, uyuşturucu, seks, şantaj, kafes içinde pittbull bile var. yani ne ararsan bu filmde mevcut. yok yok yani yönetmen çıldırmış :)

    --- spoiler ---

    (bkz: silvio berlusconi)
  • 2015 yapımı italyan filmi.

    siyaset, ticaret, mafya üçlemesini ele alan, arka planda günümüz dünya sistemini oldukça güçlü eleştiriler getiren, yozlaşmanın geldiği boyutları göstermesi açısından da başarılı bulduğum film.

    dizisi de çekilecekmiş. film bittiğinde buradan bir film daha çıkardı demiştim zaten. filmdeki escort hatuna da aşık oldum. o nasıl bir güzellik,çekicilik öyle.
  • sinema sever bir arkadasimin 2 gunde 5 sefer bak demesinin ardindan gece vakti izlemeye basladim ve bir anda kendimi roma'da mafya siyaset iliskilerinin icinde buldum.2 saat suren film aldi goturdu.gorselligi,olaylarin soluksuz akisi ve kendine has karakterleriyle oldukca etkileyici.

    giancarlo de cataldo ve carlo bonini adli yazarlarin suburra adli romanindan uyarlanan film stefano sollima'nin yonetmenliginde roma'nin her cagda siyasi entrikalarin baskenti oldugunu gercekci ve elestirel olarak izleyenlere hatirlatiyor.

    dizisi netflix ve rai isbirligiyle cekilecekmis 2017 de gosterime girecekmis.
  • italyan gangster filmi ekolünden başarılı bir eser daha. hikayesi çok da matah bir şey değil, ama bu italyanlar gangster filmi yapmasını biliyorlar arkadaş.

    ayrıca, giulia elettra gorietti diyorum, allahım sana geliyorum...
  • stefano sollima tarafından 2015 yılında çekilmiş, italyan mafyasını ve onun kirli ilişkilerini gerçekçi bir edayla anlatan film.
  • sırıtan hiçbirşey yok, mükemmel bir film.
  • --- spoiler ---

    banşalngıçta biraz sıkıcı gibi gelse de ilerleyen dakikalarda işler iyice birbirine girince keyifli bir hal alıyor. hatta belli bir süre sonra "daha ne kadar karışabilir işler" diye düşündükçe sizi yeni bir karmaşa ile selamlamaktadır.
    --- spoiler ---
  • filmi izleyince italyanların sanırım türklere en yakın toplum olduğunu daha iyi anladım.. bırbırımızın en kotu yönlerini almışız.. ordada siyaset içinde her turlu ahlaksızlık rüşvet sex skandalları ,mahkemeyi savcıyı takmam olayları..
    ufak tefek mantık hataları olsada gayet guzel bir film..
  • film italya/fransa ortak yapımı. ne gomorra filmi kadar sert, ne de gomorra la serie dizisi kadar akıcı. ikisinin ortası bir kıvamı var. aslında gomorra dizisiyle aynı italyan yapım şirketinden çıkma olduğu için kesişen noktalar var. dizide sürekli bahsedilen avrupa'nın las vegası konusu bu filmde gerçeğe dönüşüyor. yani dizinin son sezonunda bu filmdeki bazı karakterlerin yolu kesişebilir. çok ahım şahım bir film olmamasına rağmen günümüz mafyasını bu kadar gerçekçi betimlemesi kendini izlettiriyor.
hesabın var mı? giriş yap