• merhaba sevgili sözlük, bu akşam sizden ilk defa bir yardım talebinde bulunuyorum..

    öncelikle bu kesinlikle maddi yardım için açılmış bir başlık değildir.
    bu yakın bir tanıdığım olan sudenaz'ın hayatında, ufacık da olsa mutlu bir an yaratmak için açılmış bir başlıktır..
    sudenaz 11 yaşında ve yaklaşık (daha fazla da olabilir..) 1 senedir sarkom tanılı kemik tümörü yenmeye çalışan, çabalayan annesinin desteği ile hayat ışığını hiç kaybetmeyen bir kardeşimiz..
    buradan nasıl güzel olduğunu görebilirsiniz

    kendisi youtube da bir kanal oluşturmuş ve birilerinin onu takip etmesi, videolarını beğenmesi, şu kısacık hayatında çektiği dertleri bir nebze dahi olsun unutturacaktır..

    linki şuraya iliştiriyorum siz mükemmel sözlük ruhu olan kişilerin sudenaz'a desteklerini bekliyorum..
    hayat benim hayatım

    ve evet hayat senin hayatın, dibine kadar yaşamalısın..
    sağlıkla...

    edit: yaptığınız yorumlar ve attığınız güzel mesajlar için çok teşekkürler arkadaşlar. sudenaz o kadar mutlu ki. herkese teşekkür ediyor sanırım kısa süre içerisinde de yeni bir video çekecek. kendisine bunun dışında nasıl yardım edebiliriz diye soran oluyor. emin olun ailenin yardım talebi yok, sadece sudenaz'ın böyle bir desteğe ihtiyacı vardı siz de bunu sağladınız, süpersiniz.
    hastalığın adı düzeltildi..

    debe editi de girelim:
    merhaba, güzel kalpli bir grup arkadaşımız, izmirden sırt çantalarına oyuncaklar, botlar, montlar, kışlık giyecekler ve dostluklarını doldurarak otostopla mardine gidiyorlar. sosyal medyadan yapılan çağrı üzerine, duyarsız kalmayıp, yardım kampanyasını ekşi sözlükte sürdürmeye karar verdik. yardımın nakdi değil, ayni olmasini planliyoruz. (bkz: oyuncaklar otostopta)
  • (bkz: uppi)
  • ooops up in side your head
    say ooops up
  • (bkz: upingen)
  • upp
  • ay çok tatlı bir kız ya inşallah çok takipçisi olur. bir çok youtuber dan daha iyi konuşuyor :)
  • daha 1 videosu var olan kanal sahibi. hemen abone oldum devamını merakla bekliyorum çünkü.
  • kısa süreli bir onkoloji hastanesi ziyaretim olmuştu. oradaki çocukları görünce 2 gün kendime gelemedim. o yüzden kemik kanseriyle mücadele eden çocuklara ve ailelerine büyük saygım var. allah hepsinin yardımcısı olsun, keşke devlette daha fazla yardımcı olsa.

    futbol, siyaset, aşk gibi konulardan daha önemli bir konu benim için. ülke bok çukuruna döndü, nasılsa hiçbir şeyi değiştirmeyeceğiz ama bir çocuğa umut ve mutluluk olabiliriz. abone olalım, takip edelim, beğenelim.
  • up'ladığım kampanya.
  • destelememiz lazım moral çok önemli.

    umarım yenersin bu hastalıgı sudenaz
hesabın var mı? giriş yap