• bunun birde sultans of the dance olanı vardı
  • avrupa ülke sıralamasında şuan 1. sırada olan lig.bir süre de böyle gideceğe benziyor.

    (bkz: http://ebook.cev.lu/…ons/cuprankings/ec_ranking.pdf) (2. sayfa)

    bu sene;
    avrupa challenge kupası: bursa b.b
    avrupa şamp. ligi: 1. vakıfbank /3. eczacıbaşı
    sultanlar ligi şampiyonu: fenerbahçe-galatasayay galibi olacak.

    vakıfbank ve eczacıbaşı dünya kulupler şampiyonasına da katılacak.

    ama bu kadar başarıya rağmen seyirci ortalaması diğer liglerin altındadır.
    istanbul'da olsam çoğu maçı kaçırmazdım. eğlenceli güzel maçlar, güzel hatunlar.
  • 2017 - 2018 sezonu kura çekimini 08 ağustos salı günü saat 14:30'da yapacak lig.
  • 8 ekim 2017'de başlayacak olan sezonun; ilk hafta karşılaşmalarının belli olduğu lig.

    çanakkale bld. – seramiksan

    galatasaray – nilüfer bld.

    bursa b.şehir bld. – fenerbahçe

    beşiktaş – ilbank

    halkbank – vakıfbank

    beylikdüzü vol. iht. – eczacbaşı
  • 2018-2019 sezonu gayet vasat geçen lig. bu vasatlık avrupa kupalarına da yansıdı ve 10 yıl sonra ilk defa şampiyonlar liginde bir türk temsilcisi finale çıkamadı. vakıfbank ve eczacıbaşı bile bu sene vasat performanslar gösterdi. ligin orta sıralı takımları hiç zorlayamadı. sezon başı ilk4.'e girebilen denilen beşiktaş, ligi 8.; thy ise ligi 6. sırada bitirdi. seyirci bakımından istanbul takımları hariç kötü olmayan tribünlere sahipti ama ekonomik şartlarda zorlayınca bu sene takımlar vasat kaldı. benim nazarımda italya ligi dünyanın en iyi ligi ünvanını geri aldı.
  • 2020-21 sezonu playoff yarı finalleri yarın başlayacak olan lig, vakıfbank-thy ve fenerbahçe-eczacıbaşı oynuyorlar. cev'in saçmasapan set üstünlüğüne dayalı eleme sisteminin olmamasına sevindim, yarı finaller üç maç, final ise beş maç üstünden oynanacak.
  • güzel isim.
  • 2021-22 sezonunda mücadele edecek 14 takımdan 7'si istanbul(fb opet, gs hdi sigorta, eczacıbaşı dynavit, vakıfbank, türk hava yolları, sarıyer belediye, sistem9 yeşilyurt), 3'ü ankara(ptt, karayolları, mert grup sigorta), 1'i aydın(aydın bbsk), 1'i bursa(nilüfer belediye), 1'i aksaray(kuzeyboru) ve 1'i de bolu(bolu belediyespor) takımıdır
  • peş peşe başarılara imza atan kadın voleybolcularımızın mücadele ettiği lig. ama şaşırarak görüyorum ki doğru düzgün bir yayıncıları yok. sanıyorum sponsor bir bahis sitesi ve maçların çoğunu da onlar yayınlıyor. kuzeyboru-fenerbahçe opet maçını izledim, tüm maçı tek kamera izledi ve spiker bile yoktu.
    futbol için deli divane olan yayıncı kuruluşların başka sporlara ilgi göstermemesini hayretle karşılıyorum kıymetli burdurlular...
  • voleybola aktarılan maddi kaynağın kesilmesi, akabinde yüksek maliyetli yabancıların ve uluslararası seviyedeki yerli bir iki ismin de ayrılması ile olması gerektiği seviyeye inecek olan türkiye kadınlar voleybol ligi.

    hislerim beni yanıltmıyorsa isabella haak ve tijana boskovic türkiye'deki son sezonlarını oynamaktalar.
hesabın var mı? giriş yap