• gunesin dogarken belirli bir yukseklige kadar 22 derece saginda ve solunda iki tane yapay gunes olusturarak bir yerine uc tane olmasi durumudur. bu durum havanin soguk oldugu zamanlar atmosferdeki donmus kristallerin isigi kirmasiyla olusur.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ahx3tu8cska
    böyle de bi parçası olan mütevazi müzik grubu
  • kafadan kontak bir genç (yani sorunlu bir genç), amerikan ordusuna katılıp el kaide'yle savaşmak ve hayatları kurtarmak ister, bu yüzden defalarca kez büroya gidip askerlik için başvurur ama kafadan kontak olduğunu bildiklerinden tabii ki onu orduya yollamazlar, defalarca kez başvurduktan sonra ondan kurtulmak için "burası da en az cephe kadar önemlidir evlat, belki burada uyuyan hücreler vardır," dedikten sonra herifin yaşadığı yerde uyuyan hücre avına çıkmasına ve en sonunda bir el kaideli bulduğunu düşünmesine neden olurlar, olaylar gelişir. sarışın, pek beğendiğim (beğenmediğim çok az aktris var gerçi) jennifer morrison'ın ilk filmiymiş sun dogs. ilk işinde çerezlik bir yapıma imzasını atmış, içindeki mizah sayesinde sıkmadan izleniyor ama bir kalıcılığı yok. boş vaktinde izle, sonra unut. ben biraz da melissa benoist (çok şaşıracaksınız (!) ama beğendiğim diğer aktris) nedeniyle açıp izledim. an itibariyle netflix'ten izlenebilir bu film.
  • house md ile tanıdığımız jennifer morrison'un ilk yönetmenlik denemesi. doğuştan zihinsel engelli ned'in 11 eylül saldırılarından ve ülkede esen anti terörizm rüzgarından esinlenerek deniz piyadelerinin kapısını başvuru için aşındırması ve onu başından savsaklayan bir işe alım subayının ona uydurma bir sivil gizli görev vermesi sonucu başlayan trajikomik olaylar filmin olay örgüsünün merkezini oluşturuyor. fazla uzun olmayan süresi ile vasat bir dram/komedi denemesi diyebiliriz film için. 6/10.

    https://www.rosencruz.com/2021/02/sun-dogs-2017/
  • çerezlik 6/10 puanlık film. ne tam olarak komedi ne de dram. trajikomik diyebiliriz türüne.
hesabın var mı? giriş yap