• türkiyede nintendo 64'ün tutmamadığı için pek adı sanı duyulmamış oyun.. oynanan başka hiçbir dövüş oyununa benzemiyor, kuralları falan çok farklı ama bir el oynadıktan sonra herşey anlaşılır hale geliyor. ama asıl eğlenceyi sağlayan 4 kişi aynı anda dövüşmesi. teke tek oynarsanız pek zevk alamayacagınız oyun...tabi en sevdiğiniz nintendo karhramanlarının savaşmasını izlemek de çok zevkli.....

    (bkz: super smash bros melee)
    (bkz: super smash bros brawl)
  • universitedeki son senemin yarisini oynayarak gecirdigim oyun. bir de kesifler hic bitmiyor, surekli yeni bir ozellik, karakter, hareket, kombo vesaire cikiyor karsiniza!
  • özleyenler varsa diye: http://www.supersmashland.com/
  • nintendo'nun e3 2013'teki duyurusuyla yine yeni ve yeniden evlerimize konuk olacak şahane ötesi oyun!

    hem wii u hem de 3ds için çıkacakmış... bu seneyi nintendo yılı ilan etmek istiyorum izninizle!

    edit: dediler ki oyunlar seneye çıkacak seneye ilan et onu sen... peki :(
  • 3ds'in güdük ekranında yeterince keyif alınamayan oyun... özellikle karakterler birbirinden uzaklaşıp da görüntü geniş açıya geçince o kadar küçük gözüküyor ki karakterler seçme zor oluyor.

    belki 3ds xl'da daha keyifli olabilir.
  • 2'den fazla arkadaşın bir araya gelip ölümüne zevk alarak oynayabilecekleri yegane oyun...

    bu tarz oyunlar yüzünden amerikalıları, avrupalıları ve japonları çok kıskanıyorum... şimdi 12-15 yaş arası amerikalı bir bebe olup arkadaşlarla evde pizza hüpletirken bağıra çağıra bu oyunu wii u'da oynamak vardır, peh!

    bu arada belirtmek gerekir ki oyun mekaniği çok basit be benzersiz... bu tarz dövüş oyunlarından -en azından benim gördüklerimden- ayrılıyor, tipik mario oyunu basitliği var! normal saldırı için a butonunu, özel saldırı için b butonunu kullanıyorsun ve sadece yön tuşlarını araya ekleyerek farklı hareketler yapıyorsun... oldukça basit diğer oyunlar gibi 12318264123 tane tuşa sıralı bir şekilde basıp kombo yapma gibi bir olayı yok ki bu eğlenceyi tavana çıkarıyor! eklemek gerek basit bir mekaniği olmasına rağmen alabildiğine kompleks ve rekabetçi bir oyun aynı zamanda...

    gelin görün ki ben şahsen oynayamıyorum...
  • https://www.youtube.com/watch?v=ogbp4ubx4hg

    hayranları tanıtımında baygınlık geçirecek kadar seviyor bu oyunu.
  • (bkz: no johns)
hesabın var mı? giriş yap