• league of legends türkiye liginde kurulan yeni takım.
    oyuncuları;
    top lane: thaldrin
    jung: stomaged
    mid lane: naru
    adc: achuu
    sup: dumbledodge
    sub: theokoles
    coach: fabfabulous

    evet, kadro kağıt üzerinde hayvan gibi şiy yapacak cinsten, izleyip göreceğiz.
    ligi domine edeceklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. wc alıp dünya şampiyonasında ne yaparlar derseniz de renk getireceklerini düşünüyorum.
  • rüya kadro oluşturmak amacıyla kurulmuş yeni bir league of legends takımı.

    üst koridor: berke (thaldrin) demir
    orman: furkan (stomaged) güngör
    orta koridor: koray (naru) bıçak
    nişancı: nicolaj (achuu) ellesgaard
    destek: mustafa kemal (dumbledoge) gökseloğlu

    eğer uyum yakalanırsa türkiye'de rahat şampiyon olup wildcard'ı da kazanırlar gibi duruyor. hatta dünya şampiyonasında 1-2 galibiyet bile gelebilir diye düşünüyorum. achuu'nun takıma olan uyumu ve meta şampiyonlarıyla olan performansı en büyük soru işareti. onun dışında thaldrin'in kendini geliştirmesi ve metaya ayak uydurması şart. stomaged takıma uyum sağlarsa faydalı olacaktır. dumbledoge ve naru da en az geçtiğimiz yılki performanslarını sergilerlerse bu takım amacına ulaşır.
  • 2016 kmf (kış mevsimi finali) şampiyonu takım. beşiktaş'ı 3-1 yendiler ve gayet net, güzel bir oyunla maçı kazanmasını bildiler.
  • (bkz: iwci 2016)
  • iwci 2016'da oldukça güzel oynayan lol takımı. türkiye'deki maçlarında diğer takımlara karşı aldıkları galibiyetlerin tesadüfi olmadığını gösterdiler. sistemli oynuyorlar, düzgün minyon biçiyorlar, global görevleri diğerlerinden daha iyi yerine getiriyorlar. ayrıca bana göre türkiye'nin en iyi üst * ve orta koridor * oyuncularına sahipler.

    iwci 2016 için konuşursak, birinci olabilirler. sistemli oyunlarını bozmuyorlar. fakat şampiyon seçim ekranında ve zaman zaman alt koridorda sıkıntılar yaşıyorlar. türkiye liginden daha dişli rakiplerle karşılaşmalarına rağmen fazla bocalamadılar. tecrübelerini konuşturduklarını söyleyebiliriz.
  • iwci 2016 da finalde 2-1 onde olan takım.
    yenmelerini ve msi performanslarını dört gözle bekliyorum.
  • dünya çapında bir mid ve support oyuncusuna sahip olan türk e-spor takımı.
  • iwci finalini kazanırsa sezon ortası turnuvası için şangay'a gidecek olan takım şuan 2-1 öndeler ama oyun sonu için çok güçlü bir kompozisyon yok bakalım.
    merak edenler için link :
    https://www.twitch.tv/riotgamesturkish
  • meksikada'ki ıcwi'da şampiyon olmuş takımdır an itibariye. rezil bir ad carry'e sahip olmalarına rağmen kanasusamış destek farkı işte kupa kazandırıyor.
  • bize bu bayram gününde bayrakları astıran e-spor takımı.
hesabın var mı? giriş yap