• vodafone'un kenti fiber altyapısı üzerinden verdiği internet'in adı.

    telefon hatlarını kullanmadığı için de hiçbir yerde yok. koskoca ataşehir'de sadece acarlar'a çekebilmişler. ki o sitenin de 5 senelik ömrü kalmadı. bravo, büyük başarı.
  • bakıldığında fena fiyatlara sahip olmayan hizmettir ve söylediklerine göre superonline fiberi üzerinden de anlaşmalı hizmet vereceklermiş.

    http://www.vodafone.com.tr/…ar-teslim-tarifeler.php
  • işin içinde vodafone türkiye varsa uzak durulması gereken hizmet.
  • dün itibariyle başvuruda bulunduğum, bugün sözleşme imzaladığımız ve kurulumunu beklediğimiz internet servis sağlayıcı.

    lokasyon beylikdüzü. 10 gün önce sorduğumda yok demişlerdi ama superonline ile yaptıkları sözleşme gereği artık benim adresimde de olduklarını söylediler.

    olumlu veya olumsuz gelişmeleri paylaşacağım.

    edit 1: pazar günü başvuru yaptım. salı günü kurulum yapıldı. kurulum a'dan z'ye vodafone'a ait. türk telekom gibi iç kurulum sana ait falan demiyorlar. evde nereye istersen oraya hat çekiyorlar. kurulumdan sonra hız testi 28'i gördü aldığım hizmet 25 olmasına rağmen. modem çok güçlü değil. evin arka odalarında çekiyor ama çok güçlü olarak değil.
  • vodafone fibermax a başvuru yaptım. sitelerinde seçilen paketler ile birlikte ayda 4,99 tl'ye voip telefon sunulduğu belirtiliyor. ben de halihazırda superonline fiber taahhütümün dolmasına yakın daha uygun koşullara sahip olduğunu düşündüğüm fibermax'ı aradım . ancak fibermax müşteri temsilcisi şu anda voip telefonu veremeyeceklerini sadece yalın internet verebileceklerini söyledi. nedeni olarak ta superonline ile yaptıkları gentilmenlik anlaşmasını gösterdi. ayrıca yine bu centilmenlik anlaşmasına göre varolan superonline hattımı fibermax'a taşıyamayacaklarını, fibermax'a geçmek istiyorsam superonline hattımı kendimin iptal etmesi gerektiğini sonrasında da fibermax'a başvurmam gerektiğini söylediler.standart olarak sundukları 120tl'ye kadar taahhüt sonlandırma cezası ödemesini de yine bu centilmenlik anlaşması gereği superonline müşterisi olduğum için ödeyemeyeceklerini söylediler.
    hepsine tamam da ben fiber internet üzerinden bağlattığım telefonumu size nakledemez isem superonline üzerinde sadece telefon tarifesi olmadığı için interneti de size geçiremeyeceğim. fibermax olarak siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz. acaba bu da superonline ile yaptığınız gentilmenlik anlaşmasının bir parçası mı?. lütfen biraz da müşterilerinize karşı gentilmen olun ve en azından web sitenizde sözleşme esaslarını dahi yayınladığınız fiber internet + voip telefon hizmetinin müşteri hizmetleriniz tarafından açılabilmesini sağlayın. ama eğer diyorsanız ki , yaptığımız gentilmenlik anlaşması sonucunda biz superonline müşterilerini kabul etmeyeceğiz ya da zorluk çıkaracağız, ona da tamam ama lütfen bunu başvuru sırasında bizlere bildirin.
  • ben onların yapacakları işi de baglayacakları interneti de ......
  • rezil rüsva bir hizmet. allah belalarını versin.

    6 gün önce başvuru yaptım, taahhüt imzalattılar. "yarın gelip kurucaz" dediler. hala kurulum yapmadılar, aramıyorlar bile.

    satarken "superonline altyapısı kullanıyoruz" goygoyu yapıyorlar. 7 yıldır evimde superonline fiber kullanıyordum, altyapı herşey var. bugün bana "boş port yok o yüzden kurulamıyor, bekleyeceksiniz" dediler.

    delirdim.

    boş port yoksa ben nasıl superonline'ın hala iade etmediğim router'ını kullanabiliyorum?

    7 gün dolmadan iptal ettirmeye gidiyorum birazdan. topu yalan.

    1 gün sonra gelen edit: interneti kurmadıklarının 6. gününde iptal ettirme talebi yaptım. bugün bana mesaj geliyor "cayma hakkı yasal süresı dışında olduğundan faturanıza cezai bedel yansıtılacaktır" diye.

    lan "port yok" dediniz. "adresiniz yanlış girilmiş" dediniz. cayma hakkı yasal süresi 7 gün, kaldı ki o 7 günde 2 günde yapmanız gereken kurulumu bile yapmadınız.

    bu neyin cezası?

    allah belalarını versin.
  • 23 aralık tarihinde gelip kurulumu yapıp, ardından interneti hemen kullanabileceğimizi söylemelerine rağmen, şu dakika itibariyle hala internet sağlayamamış iss.

    hayır esas bomba çağrı merkezlerinde. yaklaşık iki gündür 10 farklı kişiyle konuşmuşumdur. yarısı ping sorunu yaşadığımı ve arıza kaydı açtığını söylerken, bir diğer yarısı evrak işlemleriniz tamamlanmamış bu sebeple ping alamıyorsunuz, tamamlanınca kullanmaya ve faturalandırılmaya başlayacaksınız diyor. ayrıca yıl olmuş 2018 evrak

    daha başından bezdirdiniz. rezillik.
  • vodafone fibermax izmir arşiv bölümünde çalışan arkadaşlar a.b.v sizin.yedi gün önce iki ayrı bayi islak imzalı sözleşme ve evraklarımı size gönderiyor , siz bunları aldık diyemiyorsunuz sizin yüzünüzden bir haftadır internetim yok. ayrıca müşteriden alınan evrakları gönderme görevi bayinin sen neden tüketicinin internetini kesiyorsun vodafone senin de a.b.v emi...
  • bunun superonline altyapisindan olan 100 mbpslik bir paketini bizim eve baglattim sonra da eve ugramadim. hala daha yauvvvv internet cok kotu niye bunu basimiza sardin diye ariza cikaran yok demek ki iyi simdilik. :)
hesabın var mı? giriş yap