• okudum, vaktim vardi. benzer seyler basima geldi. allahtan taahhüt yoktu bende. 10 gun adsl'ye geciremedi beni de superonline. sonra ttneti aradim. 6 saat sonra evime internet gelmisti.

    nakil konusunda gordugum en kotu sirket adina yazilmis guncel bir yazi.
  • internet sağlayıcılarına hiçbir koşulda taahhüt vermeme ilkemi destekleyen ibretlik olaylar bütünü.

    bana 2 yıl boyunca 100 lira yerine 50 lira vereceksin, en iyisinden modem ve tablet hediye edicez, üstüne de her ay 2 tane rus göndercez deseler yine taahhüt vermem bu şirketlere. çünkü türkiye'de bu adamların yaptıkları işler akla mantığa dayanmıyor. yarım dakika mesafedeki arkadaşım benle aynı tarifede 8mbit alırken ben yıllardır 4 mbit alabiliyorum ve bir süredir bunu 2 mbite düşürmüş durumdalar (ttnet kullanıyorum). çünkü santrale uzakmışım. ben yüksek hızlı internete alışık olmadığım için fazla koymuyor ama tutup 20mbitteyken böyle bir şey yapsalar anında şirket değiştirirdim.

    yani diyeceğim odur ki asla taahhüt vermeyin. üç kuruş fazla ödeyin.
  • zorla insanı nefret ettiği ttnet'in kucağına atan paragöz bir şirketin saçmalıklar silsilesi. son 1 sene içerisinde başına benzer olaylar gelmiş biri olarak defalarca kavga ettim, şikayet oluşturdum, müşteri hizmetlerinde çalışanları ezberledim ama çırpındıkça daha da gecirdiler. her arayisimda taahhut kilitleyecekler diye çekindiğim bile oldu.
    ya bunlara yazilirken tasinmayacaksiniz ; ya da bunlara bulasmayacaksiniz.
  • durumu olmayanlar için özet: asla ve asla abonelik taahhüdüne girmeyin. hiç bir firmayla

    bunun taahhut verildikten 1 hafta sonra %50 hız düşmesi, baglantı kopması gibi versiyonları da vardır.
  • okuyanı siksinler
  • hakikaten insanı çıldırtacak bir durum ve ne yazık ki, hepimiz zaman zaman benzerlerini yaşıyoruz süper çağdaş ve aşarı ahlaklı ülkemizde.

    neyse ki iyi gibi bir haber var. yakında* gelecek tüketici kanununa göre, kullanıcıya 78623187612387 ay da taahüt imzalatılmış olsa fark etmeyecek, 1 sene dolduktan sonra*, ceza ödemeden iptal etme hakkı kazanacak kullanıcı. umarım geç de olsa, yan çizilmez de tüketicinin mağduriyetini önleyecek bir kanuna sahip oluruz artık gerçekten ve inanmak güç ama umarım pratikte de aksaklıklar yaşanmaz.

    ilgili haber
  • okurken "lan bu benim!?" diye şaşırdığım işlemler bütünü. hem de 2 kez nakil yaptığımdan tüm stresx2 diye düşün.

    peki bunca şeyin üstüne ne yapılır? intikam soğuk yenen bir yemektir ve 5 ay sonra tahhüt bittiğinde güzel birkaç paragraf döşenip uydunet e geçilir.

    ayrıca 100 tl nakil parası da zehir zıkkım olsun!
hesabın var mı? giriş yap