• efendim bu yeni çikan (veya benim yeni keşfettiğim) supradyn efervesan vitaminimiz, modern hayatin getirdiği "hektik" koşturmaca ile mücadele ettiğini iddia ediyor. yorgunluğa karşi geliştirilen formülü ile enerji içeceklerine ciddi bir rakip gibi görünüyor. belki yarisindan çoğu plasebo etkisi de olsa işe yarayacaği kesin...
  • calcium c sandoz'a ilk bakışta benzetilse de tat olarak asla yanına bile yaklaşamayacak fakat maalesef ondan çok daha fazla vitamin ve takviye içeren illet bir efervesandır. farenjit olduğunuzu söyeleyen doktor 2 günlük rapor yanında, içeriğinde 5 çeşit ilaç bulunan bir reçete yazar, siz 2 gün yatarak dinleneceğinizi sanarken o 2 gün ile beraberinde 7 gün bu illetin tadı damağınızdan gitmez sürekli öğürürsünüz aman diyim.
  • bir aylık duzenli kullanım sonucunda, tarafımda oluşan, öğle yemeklerinden sonra bastıran uyku sorununu gidermiş vitamindir.

    2. ay editi: yemek sonrası uykusu halen yok. ama sabah yataktan kazınarak kalkma huyu geri geldi.
    4. ay editi: yemek sonrası uykusu halen yok. sabah yataktan kazınarak kalkma sendromuna modern tıbbın çare bulabileceğine dair ümidim kalmadı. ama her kış en az iki kere hasta olurken bu kışı hastalanmadan geçirmeme vesile olmuştur.
  • bir kac gunluk duzenli kullanim sonrasi bile farki hissedilen ilactir.
    icinde zilyon tane vitamin var evet ve kutusunun ustunde su yazmakta: helps you stay full of energy by putting back in what life takes out.
  • kendisi avrupa'nın en çok satan multivitamini imiş
  • sabah saatlerinde aç karna içildiğinde insanı öğürtülere boğan oldukça güçlü multivitamin.
    hemen akabinde kusturuyor, sandoz renginde sandoz kokulu kusmuğunuz oluyor. rahatlıyorsunuz. bu sebepten, tok karna ve tam 1 bardak surada eritip içiniz.
  • içerisinde 2266 i.u. a vitamini,0.72 mg beta karoten, 1.4 mg b1 vitamini, 1.6 mg b2 vitamini, 2 mg b6 vitamini, 1 ug b12 vitamini, 60 mg c vitamini, 200 i.u. d3 vitamini, 10 mg e vitamini, 30 ug k1 vitamini, 0.15 mg biotin, 0.2 mg folik asit, 120 mg kalsiyum, 21 mg klor, 25 ug krom, 0.9 mg bakır, 75 ug iyot, 8 mg demir, 45 mg magnezyum, 1.8 mg mangan, 45 ug molibden, 126.3 mg fosfor, 20.4 mg potasyum, 55 ug selenyum, 8 mg çinko bulunmaktadır.
  • kilo aldırıcak diye her içişimde beni strese sokan enteresan ilaç ya da vitamin
hesabın var mı? giriş yap