• hakkında manufacturing dissent adında bir belgesel yapılmış (lizzie phelan ve mostafa afzalzadeh tarafından):

    http://www.youtube.com/watch?v=dwv7jxgpxli
  • ülkemizin muhaliflere destek vererek bir güzel kızıştırdığı savaştır.
  • romanları olmayacaksa kendisi de olmayacak savaş.

    oysa ispanya iç savaşı için:
    (bkz: l'espoire)
    (bkz: for whom the bell tolls)
    (bkz: homage to catalonia)
    (bkz: ou tu porteras mon deuil)

    şiirler, resimler, filmler bir kenara.
  • diplomasiye gölge ülke doktrinini kazandırmış savaştır. abd (+israil) ve rusya sıcak temas ve karşıtlıktan kaçınmak adına türkiye ve iran üzerinden yönlendirme ve politika uyguluyor.

    her şey hesap edildiği gibi. esad'a rusya desteğine karşı içten kurtarılmış bölgelerle sıyırıp çıkarmaya çalışılacak. yani esad aniden silinip gitmeyecek. zaten genelde suriye dışında korunuyor. zamanla meşruiyetini kaybedecek. aniden muhalif kesim başa geçecek. iç savaş bitmeyecek tabi.

    vaziyet iyi değil. bir an önce barışın ve sukunetin gelmesini diliyorum. çoluk çocuk ortalıkta telef olmuş vaziyette. tam bir cehenneme dönmüş durumda.
  • internet sayesinde her iki tarafinda ne kadar acimasiz oldugunu gordugumuz savas. kelimeler kifayetsiz olumler, tecavuzler karsisinda.kendi insanina nasil ates eder bir insan? kendi ideolojileri ugruna masum halk ortada tost olmus. hayatmda insaligimdan hic bu kadar tiksinmemistim. insanlar ceset olmus aglayanlari bile yok. sardalya konservesinde gibi kan icinde yuzuyorlar. sadece youtubeda iki dakika bakmak yeterli dehseti gormek icin. akil almiyor. en tehlikeli tohum fikirdir derler. ne zaman biter bu siddet de bildigim sey su. ben insanligimdan istifa ediyorum. ben insansam hayvanlar da hayvansa bunlar ne be kardesim. iki tarafinda ben ....

    bir de taraf tutanlar var ya. asil buna guluyorum. iki kasap mezbahaya cevirmisler ulkeyi.benimkisi daha iyi diye sidik yaristiriliyor bir de. ha yakinda turkiye'ye de sicrar mutlaka. belki ders aliriz da sadece insanligimizi hatirlariz. ama zannetmem. biz kalpleri nasirlasmis bir neslin evlatlariyiz sonucta. ideoloji ugruna insanlarin ne kadar aptallastigini unutmamak lazim. bir profesorumun guzel bir lafi vardi. bununla noktalamak lazim.

    ideoloji bir ag gibidir, sizi yakalar ve bir daha birakmaz.
  • türkiye'ye yerleştirilen patriotların da sonucuna pek etki etmeyeceği ifade ediliyor. http://goo.gl/rnkhl
  • olmayan savastir; zira bir tarafta halk vardir, diger tarafta katardan suudi arabistandan gelen parali askerler ve teroristler.

    https://www.facebook.com/…oto.php?v=706978032661794
  • esad'ın kazanmakta olduğu söylenmektedir.

    http://www.21yyte.org/…riye-savasini-esad-kazaniyor
  • kot pantolonlu adamlar bir sokak köşesinden sırayla ak-47'leriyle allahu ekber, burka durka diye bağırarak sıkacak ve sonra obüs atışıyla ikiye ayrılacak adı da savaş olacak he mi?
  • kuseyr'in düşmesi ile sona çok yaklaşmış iç savaştır. tayyip erdoğan'ın alkol yasağı, gezi park vs diye ört bas ettiği suriye politika skandalının bize yansımasını sene sonunda göreceğiz.
hesabın var mı? giriş yap