• türkiye'deki suriyelilerin tüm arap kültürlerinde olduğu gibi eksponansiyel bir şekilde artması, ve zaten halihazırda oy kullanma hakları da olduğu için; yakın zamanda meclise girmeleri ile birlikte gündeme gelecek olan kişilerdir.
    bir nevi seçim zamanı tapu sahibi olan gecekondu sahipleri gibi.

    ırkçılık filan yapmayayım, sadece umarım kendi ülkelerine benzetmezler, her biri iyi niyetli birer aydın insan olurlar diyip çekiliyorum.

    iş bu entry suriyelilerin üreme hızının ülkemizin yozlaşıp millet meclis sisteminin yokolması sürecinden daha hızlı olacağı varsayımı üzerine yazılmıştır.
  • saçmalıktır. ülkece geldiğimiz noktada; 90 küsur senenin ardından roman, ermeni, süryani vatandaşlarımız mecliste ilk kez kendi halklarını temsil hakkı bulabildiyse eğer, bu geç kalınmış gene de olsun dedirten bir başlangıç olduğunu gösterir. hak ve özgürlük adı altında suriyelilere mağdurluk zırvalarıyla verilenlerin ardındaki niyet de bellidir.
    o mecliste suriyelinin işi yoktur, olmayacaktır da.
  • boyle bir sey varsa ileride kürtler gibi, bunlarda kendilerine bir parca toprak isteyebilirler. yeni bir tehlike doguyor demektir.
  • yarın birgün ellerine yetki gelince;
    (bkz: biz sırtımızı öso'ya yaslıyoruz)
  • "evet sonunda bu da oldu" dedirten bir hamle.

    yaklaşık 9-10 yıl önce suriye'nin hama kentinden bursa'ya gelen muhammet erdoğan, milletvekili adaylığı için başvuruda bulunmuş; tahmin edildiği üzere ak parti'den.

    isim- soyisim değişiklikleriyle de bir güzel yolunu yapmış adam bravo.

    --- spoiler ---

    başvuruda bulunan suriyelinin türkiye'ye geldikten sonra turizm ve inşaat sektöründe kısa sürede büyüdüğü, soy adını 'erdoğan' olarak değiştiren suriyelinin eşinin adını da 'sümeyye' olarak değiştirdiği iddia edildi.
    --- spoiler ---
  • az aramaya inanın arkadaş yaaaaa az inanın amk!

    edit: aramaya inanın diyoruz ama o kadar siktiri boktan bi arama bölümü var ki, aynı başlığı dün görmüş olmama rağmen bile asıl başlığı dakikalardır arıyorum bulamadım,
    yazarın birinin patronuydu, iyi adam vesselam falan yazıyordu ama başlığı bulamıyorum...
    şu arama bölümünü bi değiştirin arkadaş, çok zor olmasa gerek...
    şu boktan uludagsozluk ün bile arama kutucuğu örnek alınsa olur...
    bir başlığın içindeki bütün kelimelerle kombinasyon kurup, o kelimelerle beraber acılan en yakın başlıkları karşına getiriyor sistem...
    yarayışlı bişey. burda öyle mi?
    tabi ki hayır...
    kesme işareti bile koymaz isen asıl başlığı bulamıyorsun, sonra mükerrer başlıklar çıkıyor...
  • (bkz: sbmm) hayırlı olsun.
  • bursa'da ak parti tarafından 9. sıradan aday gösterilen muhammed erdoğandır. ben her ne kadar koyu bir muhalif olsam da şartları sağlayan türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının suriye göçmeni bile olsa aday olmasına karşı değilim. almanya, belçika, hollanda, fransa gibi türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının çok yoğun yaşadığı ülkelerde türkiye cumhuriyeti kökenli bir hatta iki ismin orada yaşayan gurbetçilerin haklarının savunulması ve aranması hususlarından faydalı buluyorum.
hesabın var mı? giriş yap