• vatandaş adım adım sikildi 14 yılda, daha neyin adımı, neyin projesinden bahsediyorsun sen yegen.
  • bir millet daha yoktur ki kendi milletinden önce başka milletleri düşünsün. bir millet daha yoktur ki sanki sadece belirli bir bölgede belirli bir zümre ölmekte diye düşünsün. bir millet daha yoktur ki sürekli versin ama almak istediğinde alamasın buna da karşı çıkmasın. bir millet daha yoktur ki bu topraklarda yaşasın.
  • bütün para devletten çıkıyorsa neden araya iş adamı veya şahıslar falan giriyor hiç anlamadığım proje.
    ayrıca kendi vatandaşlarımızın bile tamamına iş imkanı sağlayamazken mültecilerin tamamını işe alma fikri nasıl bir hayal ürünüdür.

    yardım projesini açan arkadaş şurda aynı anda hem duyarlı hem terbiyesiz nasıl olunurun bir örneğini de vererek kitleleri peşinden sürüklemek için harekete geçmiştir.

    insanlık konuşmadan/yazmadan önce düşünmeyi akıl etmeye başladığı gün gerçekten bir şeyler değişmeye başlayacak, lütfen bu konuda da biraz duyarlı olalım.
  • neden böyle bir akım başladı? neden insanlar artık fikirlerini paylaşmak yerine amacını bile anlamadığım garip bir yazı şekline itibar eder oldu? trolleme desenndeğil, ciddi desen değil, şaka desen değil, ironi desen hiç değil, gerçek değil. nedir peki bu?

    destekleyemediğim proje. anlamıyorum yapılmak isteneni.
  • onemli bir soru; neden suriyeliler?? ya siz yasadiginiz ulkenin mevcut konjonkturunden bihabersiniz ya da overdose miktarda polyannacilikla karisik suriyeli seviciligi vucudunuza enjenkte edilmis. bunun baska bir izahi olamaz.
    yasadigimiz ulke turkiye, ve bu ulkede universite hatta yuksek lisans mezunu bir suru issiz var! her birinin hayalleri elinden alinip 1300 lira asgari ucrete sevinecek hale getirilen, ozel sektorun kucagina atilmis bir genclik var. sirf dayisi olmadigi icin 3 dil de bilse, en iyi matematik teoremlerini de bilse, tez yazmis da olsa, super bilgili dahi olsa hic bir yere ilerlemesine izin verilmeyen bir genclik var. siz ne suriyelisinden bahsediyorsunuz? bu kampanya yapilacaksa sadece suriyeliler icin turkiyedeki herkes icin yapilmalidir. 30 kusur yasina da gelmis olsa ise giremeyen genc neslin nefesi sizin gibi insanlarin ensesinde olacak!! kendi ulkesinde yasayip da cevresinde hayalleri calinan genclere bu kadar at gozlukle bakan, kendi vatandasini ikinci hatta ucuncu sinif vatandas yerine koyan baska bir insan guruhu evrenin baska hic bir yerinde olamaz.
    dusunsenize; amerikada issizsizlik bizdeki gibi ust duzeyde, elini sallasan universite mezununa denk geliyor, abd halki ise oraya gocmen olarak gelen hispaniklere veya suriyelilere yardim kampanyasi duzenliyor kendi halkini hice sayarak. ben boyle bir formel mantik ne gordum ne duydum. bir de yazinin sonuma eklemis "bunu gerceklestirse akp ye oy verecegim" diye. bir insan amacini ancak bu kadar belli eder, sizi aktroll siziiiii.
  • bireysel olarak suriye yönüne 10 adet otobüs bileti satın alıp hediye ederek katılabileceğim kampanya.
  • bence tüm suriyelileri ve hümanizm kasan embesilleri önce tuz madenlerine yollayalım gebermezlerse köle diye katara satalım.

    aq işkur hepsine iş bulmalıymış. işkur önce kendi vatandaşına iş bulsun.
    türkiye , ülkerlerini korumaktansa kaçan ve türkiyeyi bile beğenmeyip avrupa diye debelenirken boğulan arapları düşüneceğine önce
    sözde eğitim yurtlarında tecavüze uğrayan erkek çocuklarını ,
    hortlattığı teröristlerce öldürülen gencecik askerlerini ,
    açlık sınırında yaşayan insanlarını ,
    öldürülen kadınlarını düşünsün.

    bu suriyelilerin vergisiz açtığı dükkanlar sayesinde kepenk kapatan esnafını ,
    suriyelilere yardım edip iş verdiği için öldürülen insanların ailelerini ,
    suriyeliler tarafından tacize uğrayan ama polisin yardım bile etmediği insanını ,
    suriyeliler bebek yetişkin demeden mama partisi yaparken kendi çocuğunu doyuramayan anneleri ,
    her tür hakka sahip olup hep daha fazlasını isteyen doymak bilmez araplar yerine kendi vatandaşını düşünsün.

    ne yardımı lan ? hepsini sınır kapısından ülkelerine ya da hangi cehenneme gitmek istiyorlarsa oraya postalamak lazım gelmiş burada konuşuyorsun.
    adamlara ülkenin anahtarını verip biz çıkalım istersen ?
    evet legolarn böyle dedi sayın suriyeli sevdalısı hümanist. dar bir sokakta kıymetli arap göçmenlerinle karşılaşman dileğiyle.
  • (bkz: don't feed the troll)

    erke dönergeci gibi proje. ne bir eksik ne bir fazla.

    adam bir de üşenmeden change.org'da kampanya başlatmış. işte bunun adı işsizliktir.

    kendine daha verimli bir meşgale bulman dileğiyle orhan.
  • başlık, sahibi ironi yapayım derken troll ağına takılan kefallerin istilasına uğramış.
hesabın var mı? giriş yap