• iki sene önce yazdığım, yakın zamanda (bkz: düşülke yayınları)'ndan piyasaya sürülen ilk öykü kitabım. basım konusunda başıma bin türlü sıkıntı gelmiş, benim için bir nevi godot'yu beklemeye dönüşmüş bir çalışma olduğundan; derin bir inatlaşma içine girmiştim. bu sebepten tutkulu bir amatörlük örneği olarak adlandırabilirim kitabı

    sürünün dışında

    edit: sosyal medyada popüler kültürün kaymağını yiyen, reklamlara büyük paralar yatırabilen herkesin kitap çıkardığı ve yok sattığı ülkemizde; doğru insanlara ulaşabilmek ve yazarak yaşayabilmek adına -affınıza sığınarak- elimde olan kısıtlı kanalları kullanmaya çalışıyorum.

    edit2: bir de bkmkitap ve odakitap'ta satılmakta.
    edit:3 (bkz: saldırı manifestosu)
  • sıradışı öyküleri, sürükleyici kurgusu ve ilk yapıt olmasına rağmen kendine baktıran üslubuyla özgün bir şeyler arayanlara okumasını şiddetle tavsiye ettiğim kitap.
  • okumadım ama kesin iyidir. en yakın zamanda okurum inşallah.
  • geçenlerde sözlükte amaçsızca gezerken fark ettiğim, daha sonra da on yılları geçkin süredir ekşisözlükle haşır neşir bir insan olarak yazar arkadaşımıza destek olmak amacıyla aldığım, daha dün elime ulaşan bugün de büyük bir hevesle okumaya başladığım kitaptır. bitirdiğim zaman editlemek ümidiyle...
    yolun açık olsun proleterkral :)
  • bir ekşi yazarının hikayelerinden oluşmuş kitap.
    ben almayacağım ama belki alan olur diye canlandırdım bu başlığı. ota boka değil de buna destek olalım biraz da. du bi lan, ota boka destek olunduğunu neredeyse hiç görmedim.
hesabın var mı? giriş yap