• dünyanın en gereksiz programı. gerçek anlamda yani.

    survivor'ın kendisi yeterince gereksiz bir programken bir de survivor'da yaşananların yorumlandığı survivor ekstra gereksizliğin karadeliği olsa gerek. survivor'a denk geldiğimde bir nebze de olsa tahammül edebiliyorum ama survivor ekstra'yı ekranda görür görmez bir buhran basıyor, fenalıklar geçirip bayılacak gibi oluyorum. 10 saniye bile bakamıyorum. a clockwork orange'daki sandalyeye bağlanmış, gözkapakları kıskaçla açılıp sabitlenmiş alex oluyorum adeta ekran karşısında. rtük'ün ceza verdiği kanallarda yayınlattığı belgeselleri bile daha uzun süre seyredebilirim.
  • boş beleş muhabbetlerin yapıldığı saçma sapan gereksiz bir program. bunu izleyeceğime latif doğan'la küstüm show'u izlerim daha iyi.
  • an itibari ile semih öztürk tarafından trollenen program. *
  • şu anda aziz yıldırım güzellemesi yapan program.*
  • bu tür yarışmaları izleyip inkar edenlerden değilim. tv de izlenecek birşey yoksa oturup mis gibi izlerim. bir güzel kafa dağıtıyorum. zaten bunları izlemediğim zamanlarda oturup atomu parçalamıyorum. fakat bu yarısmaların saatlerce yorumlandığı bu programları benim bile yüreğim kaldırmıyor. büyük bir ciddiyetle aynı kişiler aynı olayları saatlerce konuşan ve bundan para kazanan bu tayfa beni fazlasıyla rahatsız ediyor
  • survivor tarihinde canı istemediğinde yarışmayan bir oyuncunun sunucuları arasında yer aldığı program. sırf muhalif görünmek için olur olmaz şeyleri savunabiliyor. yarışmayı trollüyor mu yoksa yorumluyor mu tartışılır. acaba bu adam kim diye sormazsınız.
  • semih, furkan ve nagihan'ı çok seviyorum, ne yorum yapacaklarını merak ediyorum ama murat özarı konuşmaya başlayınca kanalı değiştiresim geliyor. adam hem kaba saba, hem bilgisiz, hem de ağzı laf yapmıyor. iyi adamdır, hoş adamdır, acun'la arası iyidir de adama göre iş icat edilmez. edilirse de o program izlenmez olur. furkan ve semih'e acıyorum, adamı idare etmeye çalışıyorlar ekmek parası için. umarım tez vakitte kadrodan çıkartılır.
  • bu insanlar neyi konuşuyorlar,neyi bu kadar hararetle tartışıyorlar farkındalar mı acaba.
    ne kadar boş bir program.hiç çevresinden telkin tenkit eleştiri aşağılanma dalga geçilme gibi geri bildirimler almıyorlar mı acaba.
    gidin evinizde kelimelik oynayın daha iyi.
    magazin programı daha işe yarar programdır bu programa göre.
    gece gece sinirimi zıplattı yine ekranda görünce.
  • acun bey kusura bakmasın;

    survivor ekstra > turabili survivor + gökhanlı o ses + prime yetenek sizsiniz

    müthiş bir eğlence, kaldı ki bu 4 kişi bu işi ellerinde yeni ve kullanılmamış 0 materyal ile yapıyor, bu program için adadan gelen ne ekstra bir görüntü, ne ekstra bir mektup hiç bir şey yok.
  • malum sokağa çıkma yasağı var bir yere gidemiyoruz. ben de televizyonda birşey olmadığı için izliyorum.
    böyle bir saçma insan grubu yok. neymiş sercan futbolcu olmuş ama zengin değilmiş. bursasporda oynadığı zamanlarda dahi iyi paralar kazanmamış. ersin yıllarca bir sürü programda yer aldı, o kadar trilyoner değilmiş. ne ağlıyorlar be.

    edit: gereksizin gereksizi bir program.
hesabın var mı? giriş yap