• survivor in uluslararasi hali.
    bu aralar secmeleri baslayacak olan bu yarismada turk ve yunan gruplar karsilikli yarisacaklarmis efendim. kazanana 250.000 euro verecekler (400 bin ytl)

    kimilerinin tv den ne sekilde izleyecegini tahmin ediyorum,

    - indir ulan su yorgoyu, vur insin denize..

    final bolumunde esit puanla parayi bolusseler ve turk-yunan bayragi acsalar dostca falan bizler de mutlu olsak.

    23 eylul 2006 tarihli edit : (programin ilk yayin tarihi)

    tahminimden de fanatikce cikti. neden boyle sacmaliklar pesindeyiz ki biz..
  • acun ılıcalı'nın sunacağı fear factor ın pabucunu dama attıracak program..
  • yüzyıldır süren sidik yarışını para kazanma kaynağına dönüştürecek akıllıca bir proje.

    bu iki ülke halkının paraları hep silah üreticilerini zengin edecek değil ya. biraz da programcılar yararlansınlar bu sidik yarışından.
  • reklamında bir türk gruptan bir kişinin "yunanlılardan biri ölse var ya, umrumda bile olmaz!" dediğini gördükten sonra hala nasıl yayınlanacağını merak ettiğim program. türk grup görüntülerde yunan takıma karşı bayağı bir öfkeyle bileylenmiş gibi duruyor. açıkcası programın etkileri iyi olacağa benzemiyor. zaten insanlarımız, büyüğüyle küçüğüyle, tvden fazlasıyla etkileniyorlar**. e böyle bir program da yayınlanınca, zaten küçüklüğümüzden beri bizlere yalan dolan hikayelerle en büyük düşmanımız olarak tanıtılan yunanistan a bakış açıları değişecektir. türk grup yarışmada kaybettikce bakalım yarışmacıların ve halkın tepkisi ne şekilde olacak!

    ayrıca onuncu yıl marşını ellerinde kafataslı baltayla söyleyen türk grup ayrı bir ambiyans yaratmış!
  • sevgi, barış, dostluk, kardeşlik gibi kavramlar üzerine yayıncılık yapıp parsa toplanacağının beklentisi içinde bulunmanın, halkımızın yeniden milliyetçilik üzerinden üretilmeye çalışıldığı düzende naiflikle eşdeğer kabul edileceği aklımızın bir köşesinden çıkmadığında ; maksadı, insanlarımızın içindeki milli duyguyu spekülatif saiklerle hortlatmak, böylece milli bir dava ile kenetlenmemiz gerektiğini bizlere hatırlatarak hem reklamlarla keseye hem verilen mesajla siyasi ajandaya hizmet etmek olan yayıncılığın son bombası olduğunu kolaylıkla kavrayabileceğimiz doğan medya grubu procesi.

    "yunanlılardan biri ölse var ya, umrumda bile olmaz!" repliğini teaserlarında niye kullandıkları da sanırım pek açık.

    edit: program kanal d'den show tv'ye geçmiş sanırım. fear factor'de zamanında yarışmış ingilizcesiyle fırlamalık yapmış bir türk delikanlısının yunan kızına aşkı, edebiyatına girilmiş. olası yunan erkeği türk kızı aşkını da bu rahat ortamda acaba aynı ferahlıkta yayınlayabilir mi bu kanal şahsım için merak konusudur. faşist bir yunan bulmuşlar bir de tadından yenmesin diye, aferin size, körükleyin gizli düşmanlığı.
  • turk yarismacilardan birinin kazanmasi veya kaybetmesi durumunda maganda kursununa kaybedilecek insan sayisi gozonunde bulunduruldugunda yarismanin adinin ironisi uzerinde jd (bkz: scrubs) gibi dusunmeye dalip sonunda ciglikla uyanilan bir daydream vakasi gibi duruyor.

    ulkenin tanitimi adina da win win situation tadinda bir arti olarak hanemize yazilacaktir herhalde...
  • zavallı,sefil bir düşüncenin ürünü. sözde milliyetçilik üzerinden para kazanmanın yolu.
    dostluk içinde geçecekse problem yok. ancak iki ülke medyasıda yarışmaya eski hesapları katarsa iki ülke insanı içinde iyi olmaz gibi geliyor bana.
  • herşeyin gerçekten de çok çabuk değiştiğinin bir göstergesi daha.on yıl falan önce yapılsa kan çıkardı herhalde de kimse de cesaret edemezdi böyle milleti kaşımaya ama demek ki artık öyle bir tehlike görmüyor olmalılar ki millyetçilikle bol soslayıp sürüvermişler piyasaya türkiye-yunanistan çekişmesini.yine de birileri sallar da dellenir mi bilinmez.
  • orjinal survivor'ın takımları afrikalı amerikalı-asyalı amerikalı gibi böldüğü düşünülürse daha mı iyi daha mı kötü olduğu belli olmayan ucube yarışma. rtük ise boş durmasın, kemal sunal filmlerindeki küfürleri makaslasın.
  • özellikle iki taraftan da faşist, angut, arıza tipleri toplamışlar gibi bir izlenim uyandıran yarışma. bakalım nasıl bir halet-i ruhiye oluşturacak bu yarışma. 3 5 şehit verir survivor'ı kazanırız alimallah.
hesabın var mı? giriş yap