• vücudun istemediği bir şeyi zorla ona zerk eden manyak insan. üstelik bunu sağlık için yaptığı kanısında fikirsiz. kardeşim vücut ihtiyacı olduğu zaman zaten sana belli eder bunu, neden zorluyorsun? devamlı böyle yudumlamalar filan? pomçik vücutlarınıza işkence etmeyin.
  • cildi güzelleştiriyormuş su. ondan içiyordur.
  • karaciğer rahatsızlığım nedeniyle bir süre hastanede yattım bundan birkaç sene önce. kolumda sabah-akşam ve hatta gece uyurken serum takılı olduğu yetmezmiş gibi, günde en az 2 litre su içmem gerekiyordu bir de. taburcu olurken doktor bu su içme düzenini devam ettirmemi tavsiye etti her zaman. susamadan su içmem gerektiğini, doğru olanın bu olduğunu söyledi. çok da mantıklı bir açıklama sundu bunun için: "bir araba düşün. arabaya hararet yapmasın diye önceden mi su koymak mantıklıdır, yoksa motor çoktan su kaynattıktan sonra mı su koymak mantıklıdır? susadığın an, zaten vücudun artık isyana geçtiği andır."

    ben şahsen ikna oldum ve o zamandan beri de gün içinde düzenli olarak su içmeyi alışkanlık haline getirdim. çokça da faydasını gördüm (sürekli olur olmadık zamanlarda ve yerlerde çişimin gelmesi gibi bir sıkıntıyı saymazsak :/ ). o nedenle, bence doğrusunu yapan insandır.
  • hergün içmesi gereken su miktarını bilen ve bu miktarı tutturmaya özen gösteren insandır kendisi.
    saygı duyulmalı.
hesabın var mı? giriş yap