• tam adı susesi deluxe resort & spa olan belek oteli.
  • belekin kötü yemekleri, kötü personelli 5 yıldızlı uyuz otellerine, kalitesi ve hizmet anlayışı ile çok büyük fark atan yeni açılmış spa oteli.

    yemekleri lezzetli, dekordan yiyeceğe kadar hiç bir şeyde masraftan kaçınmayan, her yerinden havuz ve su kanalları geçen, personeli her daim gülen ve siz daha bir şey istemeden hizmet sağlayan otelin web adresi aşağıdaki gibidir.

    http://www.susesihotel.com/index_tr.htm
  • sahibi, içdaşın da sahibi olan bayram aslandır.
  • mimarisi bakımından sungate port royal'e çok benzeyen fakat sungate port royal'de düşünülmemiş, eksik kalmış, yanlışl konumlandırılmış alanların* daha kullanılabilir hale getirildiği spa oteli.
  • alcatraz hapishanesi tadında oteldir.

    doktor olan çok yakın tanıdığı ziyaret amacıyla gidilir, kapıdaki güvenlik görevlileri içeri asla girilemeyeceğini açıklar. kaldı ki, "balayı burada yapabiliriz, gezmek güzel olur yarım saat de olsa" gibi düşüncelerle gidip de kapıdan "kovularak" ve neredeyse "tekme atılarak" geri gönderilmemizi müteakiben tüm dostlarıma akıllarına "susesi"nin dahi getirmemelerini tavsiye etmekteyim. zira antalya'da bulunan ziyaretçileriniz ile ayaküstü veya araba içinde görüşmek biraz aptalca oluyor.
  • paydosta, güvenlik tarafından çalışanların çantalarının kontrol edildiği otel.

    neyi çalabileceklerini düşenemedim.
  • muhteşem mimarisi ve beraberindeki lüks odaları ve uçsuz bucaksız havuzlarına rağmen kesinlikle berbat, kaba, anlayışsız resepsiyonistlere ve bunlardan daha kötü güvenlik görevlilerine sahip otel, hiç muhatap olmamak sinirlenmemeniz açısından en iyisi. böyle kötüsünü küçük anadolu otellerinde bile görmedim. bir de yemekleri pizzaları hariç rezaletti allahtan aynı zamanda komşusu (bkz: magic life) ı keşfetme şansımız olduğu ve kullandığımız için aç kalmadık.
  • içeceklerini iğrenç plastik bardaklarda değil de orijinal cam şişelerinde servis ederek gönülleri fethetmiş otel.
  • temizlik ve servis kalitesiyle 10 üzerinden 10 alabilecek otel. tüm çalışanları güler yüzlü ve yardımcı. yiyecek ve içeceklerden bahsetmeye bile gerek yok. genelde tüm otellerin en itici yanı olan havuz başı animatörleri kesinlikle iğrenç ve ısrarcı değiller. tüm sunumlar olması gerektiği gibi. haftada bir gün mutfak gezisi var, gidecek olanlara şiddetle tavsiye ederim. ikinci kez gitmek istenilecek nadir otellerden.
  • eylül ayında, hafta içi, 2 kişi 2 gece kalalım dedik, 800 avro istediler. 800 avro.
hesabın var mı? giriş yap