suskungeveze
-
gün itibariyle "mutlu yıllar insanı" olan yazar. 30 una merdiven dayamış güzel insan.*
edit: ayriyetten dokuzuncu nesil yazardır kendisi. -
(bkz: oksimoron)
-
an itibariyle güzel yazılarını keşfettiğim iyi yazar, düşünen insan.
-
şu hayatta gerçekliğine inanılacak çok az insan tanıdım. ama tanımadan inandığım tek insan odur. herkesin içmeyi bildiği bir rakı sofrasıdır suskungeveze.
-
olası bir yangında ilk kurtarılacaklar arasındadır.
-
yolların ustası kelime oyununun hastası yazar. bence ekşi sözlüğe bir daha gelirse başka nick almaması gereken sağlam yazar. sık entry giriyor,* ama entrylerinin geneli bir cümlelik. insani okurken yormadan yardıran nice entrynin sahibi.
sadece bes dakikada son entrylerine göz gezdirip, bakinizlarindan derlediğim bir buketi sunmak istiyorum huzurlarınıza.
(bkz: ferhat göçer'in ameliyathanede şarkı söylemesi/#18780284)
(bkz: çalışmaktan nefret etmek/#18724216)
(bkz: işyerine güzel kız gelmesini ilginç karşılamak/#18692750)
(bkz: hidrojenler ölmez atom bölünmez /#18779029)
(bkz: internette avrupa beşincisiyiz/#18754834)
(bkz: evrim geçirip bi sike benzememek/#18746220)
(bkz: orospu ruhlu bilge erkek yönetmen/#18728794)
siz de kendi evinizde entrylerini karışık okuyarak minik mutluluklar ve hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. -
çok ciddi birisi.
-
bugün doğumgünü olan peygamber gibi adam.*
-
eski bir sözlük klonunun buluşmasında tanıştığım güzel insan. biz öğrenciler bir hesabı bile birleşip ödeyemedik , kendisi olmasaydı çıkamayacaktık mekandan.
-
2007 nin yaz aylarında "sözlük diyor neymiş ki bu" diyerekten üye olduğum bir sitede okudum ilk önce yazdıklarını. zaten kendisi herkesin birbirini yediği o ortamda bile en sevilen yazardı her zaman. çok değişik bir havası var üstelik, okumaya doyamayacağınız şahane bir üslubu olmasının yanında, insana "ortamın akıl veren ağır abisi" havasıyla güven verir hep. bir şey diyorsa, dinlenir. bir şey diyorsanız da dinler. sanki çok doğalmış gibi, görmeden, duymadan bir sevgi, saygı duyarım kendisine senelerdir. hep yazsın isterim bir de.