• payas'un gururu. işini layıkı ile yapacağından şüphe duyulmayan insan, laikliğin yılmaz savunucusu, hatay chp 2. sıra milletvekili adayı.
  • cumhuriyet halk partisi'ne bir gram faydası olmayan ama başka ilçelerin (defne, samandağ) oyuyla 2 dönem boyunca vekillik yapan (yapan derken lafın gelişi) mevlüt dudu'nun, yakın zamanda ayrıldığı eşi.

    eski kocası gibi bunun da partiye bir gram faydası olmayacaktır. tek özelliği eski kocası gibi başka ilçelerden gelen oylarla meclise girip mamalanmak olacaktır.

    chp hatay'da her seçimde bunu yapıyor ama bu durum partiye fayda yerine zarar getiriyor. (bkz: 2015 genel seçimleri). bakalım ne zaman akıllanacaklar.

    merak ettiğim bir konuysa chp'nin; karı-koca olan bu kişileri 3 dönem (şimdilik 3) boyunca neyin kafasını yaşayarak aday gösterdikleri.

    yahu arkadaş payas'ta kaç tane chp oyu var da sen bu kadını aday gosteriyorsun. payas, genel seçimlerde chp'nin 3. sırada, yerel seçimlerdeyse 4. olduğu, referandumlarda akp ne istiyorsa o sonucun çıktığı küçücük bir ilçe olmasına rağmen 2. sıradan mv adayı çıkartabiliyor. sana her seçimde türkiye rekorları kazandıran ve şehrin en büyük 3. ilçesi olan defne'dense sadece 1 kişiyi onu da alay eder gibi 9. sıradan gösteriyorsun. bu nedir abi biri bana anlatsın.
  • ayrıldığı eşinden* daha yüksek profilli bir aday olduğu kesin

    ilçesinden* partiye kaç artı oy getireceği şüpheli olmakla beraber partide emeği geçmemiştir demek büyük haksızlıktır

    hatta ek bilgi kendisi arap alevi olmamasına rağmen alevi avukatların yüzde 90 nından daha fazla alevi örgütlenmelerine maddi manevi destek vermesi konusunda da hakkını teslim edelim.

    kendisine şahsen başarı diliyorum
  • bu entry'de bahsettiğim gibi meclise başkalarının oylarıyla, yani "bedavadan" girecek olan, chp'nin hatay 2. sıra milletvekili adayı. hayat ona güzel olanlardan.

    yıllardır chp'ye mahallemdeki deli kadar faydası olmayıp meclise giren ve girecek olanlardan sadece biri. mahallemin delisi olan kişi chp tarafından aday gösterilip meclise girse bu ve bunun gibilerinden çoook dafa fazla hek ederek vekil olmuş olur. en azından chp, mahallemin delisinin ait olduğu ilçede aldığı oylarla türkiye rekoru kırıyor. ayrımcılık yapıyorum sanılmasın lakin böyle de bir gerçek var arkadaşlar. 5000 oy ile %18 oranını yakaladığın ve şehirde ancak 3. olduğun ilçeden (payas) garanti sırada (2. sıra) bir milletvekili adayı koyuyorsun ama sana tepki olmasına ve bir kısım chp seçmeninin bağımsız adaya yönelmesine rağmen 80 bin oy getirip %80 oran ile ülkede rekor kırdıran ilçe (defne)'nin adayını alay eder gibi 9. sıradan koyarsan seçim sonuçlarında da halk sana koyar. bakalım chp ne zaman bu hatalardan ders alıp kendisine oy verenlere sahip çıkacak.

    ben suzan şahin aday gösterilmesin demiyorum. madem çok çalışkan biri koy 7. sıraya. çalışsın getirsin oyları girsin meclise. yoksa hatay'da 2. sıraya chp adına hüseyin üzmez adlı pisliği koy gene meclise girer. millet o kadar fanatik chpli burada. akp seçmeninin başka parti versiyonu yani.

    (bkz: defne/#77242776)
    (bkz: chp/#77223992)

    kendisi sayesinde inşallah barış atay'ı meclise taşıyacağız. hdpli değiliz nefret ediyoruz belki ama chp de milleti keriz yerine sokmasıyla kendinden tiksindirdi artık.

    haa barış atay'ı meclise sokamazsak bile tıpkı 2015 genel seçimlerinde olduğu gibi chp'nin (bkz: refik eryılmaz/@kuntz 31)'a yaptığı yanlıştan ve belirlediği abuk subuk listeden dolayı verdiğimiz dersin bir benzerini verip hatay'da seçimi kazanacakken kaybeden duruma düşüreceğiz. bu durum chp'nin ders almasına yetmeyecek ama olsun.
  • bilboardlarda, tanıtım broşürlerinde, orada burada kısacası şehrin her tarafında gördüğüm bütün reklam fotoğraflarında gülerek veya kahkaha atarak poz veren, chp'nin hatay mv adayı.

    kendisine hak veriyorum. yerinde olsam ben de kahkahalar atarak poz verirdim zira kendi bölgesinden değil de başka ilçelerden gelecek olan keriz oylarıyla milletvekili olmak paha biçilemez bir durum olsa gerek.

    keriz oyları için;
    (bkz: defne)*
    (bkz: arsuz)
    (bkz: samandağ)
  • chp hatay milletvekili
    şu an meclis tv'de deprem sonrası arama kurtarma faaliyetlerini eleştiriyor. tüm süreci çok güzel özetliyor. duygu dolu ve sert bir konuşma oluyor. firsatı olan izlesin.
    link bulunca eklerim.

    edit: link
  • deprem sureci uzerine yaptigi meclis konusmasiyla beni derinden etkilemistir.

    konusma icin: tbmm, mv. suzan şahin, chp, 08.03.2023
  • depremde yasadiklarini anlatırken "kendi yüzüme tükürdüm" diye can alici ifadelerde bulundu..."kimse gelmedi" dediğinde gözlerim doldu, o bagirdikca ben yerin dibine girdim.

    erdoğan niye gitmeli? bu kadin icin. ama gelemediler diye değil, çabalamadılar diye, insanliklarini yitirdikleri icin....
  • ben kendisini tanımam, bugünkü konuşmasını dinledim tesadüfen.. bugünkü konuşmasından bir parça .. konuşmanın tamamı insanı paramparça ediyor.. bu konuşmayı dinlerken gözyaşlarına hakim olamaz insan ben olamadım, bir utandım , yıllardır utanmadığım kadar utandım.. !!

    10 dakikanızı ayırıp izleyin.. hele ki depremden uzak illerdeyseniz kesinlikle izleyin..

    https://www.youtube.com/watch?v=ydh0zoizfyk

    "ben madalyalı bir kan bağışçısıyım ama şimdi kanımı verirsen satır mı diye düşünüyorum.. ne hale getirdiğiniz o güvendiğimiz kurumları , çadır satıyor, yiyecek giyecek satıyor.. utanın .. utanın .. bi tanesi de istifa etmedi..

    kızılayın bütçesini yeşilayın bütçesinin 30 da 1 ine indirdiniz.

    eskiden askerler arama kurtarma eğitimleri alırdı, işaretlenirdi, babamın aracı işaretliydi, deprem oldu mu seferberlik olacak .. ama bugün ne oldu biliyor musunuz ? o vatansever hayırsever bütün insanlar hakkaten araçlarını yığdılar ! ama karayollarının parkında bekletildi . afad a gittim :
    "ya arkadaş bu göçükten şu aracı istiyorlar" :
    "ya vekilim araç var ama yönetecek arama kurtarma yok"
    "niye yok?"
    "arama kurtarma var ama elinde alet edevat yok"
    "niye yok?"
    arkadaş böyle bir liyakatsızlık böyle bir sorumsuzluk böyle beceriksizlik görmedim.

    göçükle aracı.. (burayı anlamayamadım) göçükle araç adevatı buluşturamayan yeteneksiz basiretsiz sorumsuz bürokrasi yönetimi..

    afad başımıza başımıza afet oldu, dünyanın en büyük afeti ... kurumsal demiyorum asıl olan kurumlarda değil suç, o sitem ettiğimiz kurumların konumunda değil suç , onun içini boşaltanlarda , oraya liyakatsız insanlar koyanlarda, o liyakatsız insanların emir talimat olmadan yetkilerini kullanamamasında..
  • uzun zaman sonra bir milletvekili konuşurken mecliste temsil edildiğimi hissettim. sanki bir milletvekili değil vatandaş konuşuyordu. deprem konusunda öyle sözler sarfetti ki insan olan utanırdı. ama bazı akp'li ahlaksız vekiller bir insanın acısına bile tahammül edemediler. bu saray soytarılarını sandığa gömmezsek bize de lanet olsun.
hesabın var mı? giriş yap