• kanada'da da oldukca yaygin oldugunu duydugum bir cesit kulup. yaninizda bir bayan ile giderseniz size %50 indirim uygularlar.kadinlardan ise giriste para almazlar.iceri girmeden once kiyafetlerinizi cikarirsiniz ve size verdikleri bornozu giyersiniz. sonra ya koltuklarda takilip gozunuze kestirdiginizi duduklemeye calisirsiniz, ya da bol kopuklu jakuziye girip onun bunun karisini, sevgilisini caktirmadan ya da caktirarak ellersiniz.
  • türkiye'deki kulupten bir çiftle yapılan roportajı okumak için,

    http://www.milliyet.com.tr/…5/01/02/pazar/apaz.html
  • türkiye'de 1500'ü aşkın üyesi bulunması beni şaşkına düşürmüş kulup. cinsellik kavramı herkes için farklı değerde olabilir, herkes cinselliğini farklı şekilde yaşayabilir ama bu çiftlerin hiç birinin içten bir şekilde "ben eşimi çok seviyorum, sırf cinsel hayatımız daha renkli olsun diye bu yola başvuruyoruz" diyebileceğini sanmıyorum. sevdiğine başka birinin dokunması, onu öpmesi fikri bile yeterince dayanılmazken birde buna tanık olmak, hatta bundan tahrik olmak ne kadar mümkün olabilir... olsa olsa birlikte yaşlanmakta kararlı olan, çocuklarını düşünen ama cinsel hayatları monotonlaşmış çiftlerin evliliklerini kurtarabilme ihtimali olan bir oluşum olsa gerek bu*.
  • eş değiştirme kulübü..
  • swinger club, cinsel manada eş ya da sevgili değiştirmek için girilen ortamlardır. bu bir ev ya da başka bir kapalı mekan olabilir. herkes swinger club'a giremez. her single kişi de elini kolunu sallayarak bu ortamlara giremez. bazen referans gerekir. çoğunlukla kadınlardan ve çiftlerden standart ücret alınır, ancak tek erkeklerden çift ücret alınır. toplantılar her zaman yapılmaz, haftanın, ayın belirli günleri yapılır. ortamda insanlar genelde mayo, iç çamaşırı ya da çıplak gezer. beğendiğinizle kesişerek ortamdaki odalardan birine gidebilir ve cinsel ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

    avrupa'da ve abd'de azımsanmayacak miktarda swinger club var.
  • tosun mezhepli insan toplulukları.
  • türkiye'de var ise (ki var diyorlar baksana) mason locasından , komitacı örgütlerden, gizli tarikatlerden bile çok daha gizli faaliyet yürüttüklerine eminim. bir, mekan-zaman öğrenilirse 20-30 kadar ayı eşsiz kapıya sıralanır. iki, böylesi bir fantezi organizasyonu aşiret hesaplaşmasına döner , büyük telefat verilir. üç ,muhit ,semt fark etmez mahalleli basar yeminlen.
  • vakti zamanında bir tane varmış istanbulda o da "florya"daymış ama kimse tam olarak ne yerini ne yurdunu bilmekteymiş,ben diyenlerin yalancısıyım.ama böyle kulüp tarzı değil müstakil ev şeklindeymiş.ama doğru olabilitesi yok değil hani floryayı az çok bildiğimi düşünüyorum.diyen adamda floryayı bilenlerden biri.tabi şimdi hala duruyomudur,varsa istanbulda kaç tane olmuştur falan bilemem.
  • breh breh breh
  • eş değiştiriyorlar. ben eskimeden hiç bir şeyimi değiştirmem.
hesabın var mı? giriş yap