• tel kartiyla calisan umumi telefonlarla email ve cep mesaji yollayabilme imkani saglayarak hic ummadiklari halklardan insanlarin hic ummadiklari sekilde gozune giren isvicreli telekomunikasyon sirketi
  • sadece umumi telefonlardan degil evinizdeki telefondan da sms gonderme hizmeti veren isvicre'nin eski telekomunikasyon tekeli. hala da ulkenin telefon (pstn) altyapisi bu sirkete aittir.

    burokrasisi sifira yakindir; cok hizli, guler yuzlu ve ingilizce dahi konusan bol dilli hizmeti vardir ki hatirlatayim isvicre hizmet sektorunde dunya sonuncusudur. ve fakat daha vdsl'i falan birakin evlere verilen 2mbit adsl ust sinirini 5mbit'e 2 ay once cikarabilmistir. evropanin gobeginde olmuyor boyle falan yani.
  • vdsl2nin standartlaşması ve geliştirilmesi konusunda çalışmalar yapan , vdsl hizmetini çoktan vermeye başlamış , abone hatlarında en ufak bir kesinti yaşanılmaması için çok titiz çalışan , dsl bağlantılarında evdeki modeme kadar uctan uca destek sağlayan ve ingilizce , fransızca , almanca , italyanca olmak üzere 4 dilde müşteri desteği veren firma , web sitesi de 4 dilden oluşur:

    http://www.swisscom.com/
  • isviçre konfederasyonu'nun yüzde 62 küsur hisse senedini elinde tuttuğu şirkettir. özel hukuk alanında çalışan devlet şirketidir. (evet bildiniz isviçre'de devlet bazılarının tabiri ile bakkallık yapmaktadır.) sabit tefonların yüzde 44'ü, ceplerin yüzde 38'i swisscom'dur.
  • isviçre'nin bern şehrinde, zamanında einstein'ın odasının bulunduğu binada da* faaliyet gösteren, şu sıralar bulut konusunda epey yatırım yapan isviçre'nin telekom devi.
  • isviçre’ye ait bir şirket. fiyatları vodafone ve salt gibi rakiplerine göre pahalıdır.
hesabın var mı? giriş yap