• world of warcraft'ın en iyi avrupa serverlarından biridir. türk oyuncu sayısı da oldukça fazladır.
  • son birkaç aydır lag sorunları yüzünden oyuncuları canından bezdiren wow serverı.
  • dünyanın en garip wow server'ı. daily heroic için bile "link epic and acheivement" diyen dallamalar dolu.

    ayrıca horde tarafında enraged revolution ve fbm haricindeki guildler çok fena sallandılar ve disband oldular. killcount lost, invisible wall ve hammertime gibi server top10 de yer alan guildler şu an casual takılmaktadır. bunun sebebi amına koduğumun "change faction" olayıdır. method oyuncuları ensidia'ya gitti, demin saydığım guilddekiler de method'a.

    ayrıca serverdaki her kişiye ortalama 50g borcum var. bunu okuyan sylvanas sakinleri varsa nah alırsınız olm o paraları bwahahaha !

    tangerine out !
  • ağzı bozuk küfürbaz yazar.

    bir entrym nedeniyle bana mesaj atmış ve "kemik erimesi yenmez ya" diyerek aklınca dalga geçmiş. kendisine uzun uzuun yazdım ama bayağı bi uzun. fikirlerimi ve düşüncelerimi paylaşırım ve o da bu konuda benimle fikirlerini paylaşır ve karşılıklı bir tartışma ortamı olur fikir alışverişi yaparız diye düşündüm. ancak kendisi yazdığım uzun metine "hmm öyle mi yazıyormuş beyaz kürede kaynak götüm yayınları" şeklinde alayvari üslupsuz bir cevap atarak kalitesinin yerlerde olduğunu ıspatladı. akabinde muhattap olmaya değmeyecek birisi olduğunu fark ettim ve entrylerine bakıp sözlükte yakışıklı erkek avında olduğunu anladım. "erkek peşinde koşacağınıza biraz aklınızı kullanın" nidasında bir cevap verip kendisini engelledim. bu şahıstan mesaj alan insanlar bu şahsın uzun cevap vermeye değmeyecek birisi olduğunu bilmeleri adına başlık altına yazacaktım ki bir yazara da aynı saygısızlığı yaptığını gördüm. bana yaptığı saygısızlığı da belirttim.
    sözlüğe şikayet edip sildirmiş ne fayda. düzenleyip tekrar yazdım. lanet kalkınca gözükecek ne değişecek yani.
    görselleri de paylaşırım isteyen olursa yaptığı saygısızlığın görsellerini. fikirlerimi ilettikten sonra nasıl kaynak götüm yazdığını ağzı bozuk olduğunu sunarım buraya koyarım fark etmez.

    bu arada sandığının aksine senin başlığına yazdığım entry yüzünden değil, lgbti hakkında görüşlerimi yazdığıım için nefret söylemi nedeniyle lanetlendim. çok da sikimde değil lanetlenmek. sözlüğün huyu bu zaten. ama senin yüzünden lanetlenmedim onu bil sağda solda lanetlettirdim diye hava atma. gerçi tek hava kaynağın bu büyük ihtimalle. reel hayatında o kadar boş gereksiz kimsenin yüzüne bile bakmadığı birisisin anlaşılan dişiliğin burada abazaların kaynadığı bir ortamda söküyor demekki.

    iyi akşamlar.
  • 40 yaş üstü olmasına rağmen 40 yaş üstü erkeklere bok atıp ben genç erkek seviyorum diyen abla.

    mesaj tarfiğinin yoğunluğundan bazen hatları karıştıran, engellediği kişileri unutup tekrar yazan abla.

    yaştan olsa gerek herhalde ne bileyim.
  • 40 yaş üstü bir kadın yazar olup genç erkek arayan, mesaj attığı kişiden de istediğini alamayınca hakaret ve küfürler savuran ağzı bozuk bir adet yazarımsı. kendi başlık altını da benim başlık altımmış gibi kullandığı entrysine bakarsanız zeka düzeyi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • (bkz: cono)
  • ben entry giriyorum kadın geriliyo, düşüncelerimi ifade ediyorum kadın geriliyo. noluyoruz beeeee

    ben yazdıkça kira ödüyor sanki. bunlar benim düşüncelerim, beğenmiyorsan engelleyebilirsin ancak bana yazarak, saçma diyerek, engelliyorum diyerek rahatsız edemezsin. o zaman nickaltına yazmak durumunda kalırım. napiyim, benim huyum da bu…
  • sildirdiğim halde tekrar aynı hakaret entry'sini daha da fazla hakaret ekleyerek (yumurtasızların tek yapabildiği şey olan, incel, küçük pipi ve annesiyle yaşıyor çarkını çevirmiş ve incel demiş, wow)
    görsel
    görsel

    sonra da başlığıma bir kaç saat arayla tekrar entry girmiş, sağolsun, başlığı spamlemekten ayrı, aynı hakareti tekrar etmekten sağlam bir ceza alması gerekiyor ekşi'den, bakalım ekşi ne yapacak.

    bir de hem engellediğin hem de nefret ettiğin adamın neden her entry'sini sürekli okuyorsun yumurtasızım? hem de inciğine cinciğına kadar okuyor, ben sizlerin hiç bir entry'sini okumuyorum bile...ama hater'larım sağolsun hem engelliyor, hem başlık altımda sürekli geziyor, hem de her yazdığımı okuyorlar. hem de sürekli başlık altında gezip bana hakaret eden, eleştiren, dalga geçen her entry'i saatinde fav'lıyorlar.

    velhasıl, işte adama böyle ...okuturlar :)
    veya kafanızda rent freeyaşıyorum...
    ps: daha önce de incel mincel diyen bir başka yumurtasıza bir görsel göndermiştim, aklı düşmüştü, ama tarih 1 yıl öncesinin demişti, ki değildi, 1.5 ay öncesiydi.
  • (bkz: #158928568)
hesabın var mı? giriş yap