• beyinsiz misiniz evladım siz? kasıt burada seçimlerde çıkacak sonuçtur. itirazınızı seçimde göstereceksiniz. ulan nerde prim nerde polüm nerde alengirli işler siz oradasınız ha, biraz içkiliyim şaapmayın, t a m a m deyince ne oluyor yani? "halk", bütün seçmenlerdir, seçmenin bir kısmı deyil.

    edit: "değil" yazmayı bilmediğimi zannedene de kafam girsin.

    edit: amk malı ben "harflerin yerlerini karıştırdım." mı diyorum? "deyil" yazımı, "sikerim sizin de yazım hassasiyetinizi!" anlamına gelemez mi amk beyinsizi! he bi de engelledim canım benim.
  • deyil* salaklığı.
  • (bkz: nickbulamadimnolcak)'ın herhalde annesiyle bir sorunu var ki lafı direkt buraya getirdi. mal oğlu mal, ulan öküz, beyinsiz piç! amk gerizekalısı! adam "halkım" diyor, "tamam" derse diyor, çekiliriz diyor. twitter'da, sözlük'te "tamam" diyenlerin tamamı "halk" denen kitleyi mi ifade ediyor amk malı? bu kitle "halk" tanımının tamamını ifade etmez. halk denen kitlenin tamamının talebi twitter'da, senin gibi terbiyesiz piçlerin dolu olduğu bu sözlükte değil, sandıkta belli olur.

    amk gerizekalısı ya. mal ya, "tomom lofono sonon topondoğon odom ortoyo otto." amk beyinsizi: #76749230 daha ilk cümlede bak kime oy vereceğimi söylemişim. (bi de ortaya attı da kastı neydi sayın amk anlama özürlüsü?)

    edit: engelledim tabii ki. senin gibi saygısız piçlerle laf yarıştıracak halim yok.
  • (bkz: aktrollerin işsiz kalma korkusu)
    bunlar bu korkuyla seçime kadar beleşe çalışır.
hesabın var mı? giriş yap