• türkiye cumhuriyeti'nin %52 oy alıp cumhurbaşkanı seçilen sayın recep tayyip erdoğan'ın uzattığı eli sıkmayıp havada bırakan milletvekilidir. tık

    bu nasıl bir saygısızlıktır? bu saygısızlığı bir t.c. vatandaşı olarak kınıyorum. derhal bu saygısız kişinin vekilliği düşürülmelidir. bu vekil beni temsil etmiyor, edemez.

    bu saygısızlığı yapan akp ankara milletvekili zeynep yıldız'dır, geçiçi başkanlık divanı'ndadır.

    düzeltme: milletvekilinin adı düzeltildi, ben rümeysa kadak olduğunu* zannetmiştim. uyaran yazarlara teşekkür ediyorum.
  • buraya bunu yapan chp'li li bile olsa gömmeye geldim.
  • inandığı değerlerin arkasında durmuş kadındır. sıksa çamur atarsınız sıkmasa çamur atarsınız. hala toplumun önemli bir kısmıyla dalga geçme peşindesiniz. sonra neden yüzde 30 alıyoruz.
  • ekşici iki yüzlülüğünün ayyuka çıktığı durum.

    şimdi bu kadın, chp ya da hdp mv'si olaydı buralar diktatörün elini sıkmadı, o bir kahraman diye yıkılırdı.

    ya da bu kadın, chp genel başkanının ya da muharrem ince'nin elini sıkmayaydı bu kez bu kadın ne kadar gerici, yobaz diye buralar yıkılırdı.

    ama hanımefendi inandığı değerler uğruna diktatör dedikleri cb'nin elini sıkmayınca ekşiciler yorum yapamaz dip köşe kaçarlar.

    hanımefendi'yi tutarlı davranışından ötürü tebrik ederim.
  • tc degil akp cumhurbaskani.

    (bkz: geçti o günler)
  • haddini bil olm sen kimsin, metroda türbanlı bacılarımızın üzerlerine işediklerinde neredeydin.

    istiklal marşını okumadıkları zaman nasıl tepki veriliyorsa sayın hz.reisin elini sikmadığı zamanda aynı tepki ile aşağılanması gerekmektedir. onca erkeğin arasına girip de böyle bir şey yapmadıysa orası da ayrı bir olaydır. derhal özür dilemeli. özür dilemezse eğer milletvekilliğinin derhal alınması gerekmektedir.
  • lan sanki adam elini uzatmış da sıkmamış dediğim millet vekilidir.
  • bir cehapeli, laik, muhalif, deri eldivenli olarak söylüyorum: kadın çok şık ve klas bir hareketle, adam daha elini uzatamadan, hiçbir mağduriyet ya da nahoşluk yaratmadan, mahcubiyetini de vücut diliyle göstererek çok güzel bir şekilde sıyrılmış işin içinden. takdir ettim. saygısızlık yok, gudubetlik yok, saygı duyulması gereken bir karar var ortada. üstelik dediğim gibi, kadın mağduriyet yaratmanın ya da el uzatıldığı için karşısındakine öcüymüş gibi bakıp eziyet etmenin peşinde değil. açıkçası böyle biriyle karşılaşsam elimi sıkmadığı için bozulmaz ve kötü hissetmezdim, çok güzel tepki vermiş çünkü.

    helal olsun yav. hepsini geçtim, kadın en azından ilkeli birisi belli ki. erdoğan da olsa sıkmıyor işte. ben saygı duydum.

    edit: bazıları hareketi bağnazlık, yobazlık olarak değerlendirmiş. tokalaşmayı reddetmek bana da "şey" gelen bir durum açıkçası ama tam da "yobaz olmamak" için buna saygı duymak durumundayım. bu kimseye zarar veren bir şey değil. burada altı yaşındaki çocukların başörtülü olmasından, tecavüzün meşru gösterilmesinden bahsetmiyoruz; böyle bir durumda elbette "onların inancıdır, saygı duymak gerekiyor" diyecek halim yok. tokalaşmamak kimseye en ufak zararı olmayan, birey veya toplum üzerinde herhangi bir şekilde etkisi bulunmayan, tamamen kişisel tercih kapsamında değerlendirilebilecek bir özgürlüktür. nahoş bulabilirsin, anlamsız gelebilir vs. (ki bana öyle geliyor açıkçası) ama bunu bağnazlık, yobazlık olarak değerlendirmek veya bunun üzerinden bir insana saydırmak hiç hoş değil. eğer o beğenmediğiniz bağnazlardan, yobazlardan olmak istemiyorsanız biraz tolerans göstermeyi, anlayışlı olmayı öğrenmek ve insanlara olmak istedikleri birey olma fırsatı tanımalısınız.
hesabın var mı? giriş yap