• elleri öpülesi babadır. devlet’in kes(e)mediği cezayı nazire edercesine kesmiştir.
    (bkz: dağılın şimdi)

    edit: imla
  • tacizcinin tacizci olup olmadığını bilmediğimiz ama hukukun düzgün işlemediği bir ülkede bu sonuçların kaçınılmaz olduğunu bize gösteren olay.

    edit:yazım hatası

    bıktırdınız editi: bu entryden iki önceki entry’de “tacizcinin tacizci olduğuna emin miyiz....” şeklinde bir yorum vardı. ben de ona cevaben yazdım bu entry’yi. yazmaz olaydım. sözlüğün ne kadar tacizci dolu olduğunu gördüm.mesaj kutumun ırzına geçtiniz yeter la yeter. ironi o. silinmiş bir mesaja verilmiş bir cevap. yeterli mi bu açıklama????
    hadi dağılın şimdi!
  • şimdi buraya duyarı duyan gelecek.

    gönül isterdi ki memlekette adalet olsun da böyle şeyleri biz de kınayalım.

    ama o baba dövmeseydi hakim serbest bırakacaktı, o pislik de senin benim çocuğumu taciz edecekti bu sefer. .

    gelen mesajlar üzerine edit: (bkz: #58121765) (bkz: #49182366) (bkz: #82924125) asla ve asla linci destekleyen birisi olmadım hayatım boyunca, allah iftiranın her türlüsünden korusun. ama öncelikle 8 sene işe vasıta ile gidip gelen türkiye'de yetişmiş bir kadınım. 2 yaşında da bir kızım var. çocuklara, kızlarımıza yönelik taciz ve tecavüz suçlarını sadece olduğunda giflerle sosyal medyadan kınamıyorum. takip ediyorum, sonuçlarını bekliyorum ve maalesef netice a-la-mı-yo-rum.. bu pislikler ceza alsın, gün yüzü görmesin de oh olsun onlara diyelim arkadaş. anca müge anlı alacak karşısına, tüm türkiye'nin önünde itiraf ettirecek de öyle. daha geçen gün bir tecavüzcü patolojik bulgulara rağmen beraat etmedi mi? peki ben bu ortamda ne yapayım bir yanda yüzlerce binlerce tacize uğramış genç kız çocuk ve onların ceza almamış sokakta gezinen failleri bir yanda da cezasını kendi kesen baba. babayı nereye uğurluyoruz? ceza evine, heh işte sevgili arkadaşlarım o babayı ceza evine uğurlarken bir caydırıcılık kazandığı için oh olsun diyoruz. bunu da adalet yapsa onu da yapmayız.

    antalya'da 12 yaşında çocuğa tecavüz eden sapık kodeste mi değil? benim kızım da bana gelse kapıda beni taciz eden adam bekliyor dese, polisi arıyoruz derim, polis alıp götürür mahkeme salar gerçeğini düşününce gözüm döner mi dönmez mi emin olamıyorum.. çocuğunuz ve yeteri kadar empati yeteneğiniz olsa dediğimi anlarsınız. şimdi çocuk, kadın, hayvan tecavüzcülerine gereken cezayı vermeyip sokaklarda gezdiren adalet suçlu değil de, kızını korumak için gözü dönen baba ve "alın işte milletin adaleti bu noktaya geldi" diyen biz mi suçlu olduk?
  • eğer cezalar kamu vicdanını rahatlatmıyorsa halk kendi adaletini uygular. öldürmek kastı olmasa bile ölüm gerçekleşmiş. bu linç ne ilk ne de sondur. savcı bırakacaktı ve herif başka kızları tacize devam edecekti. insanlar bunu bildikleri için öfkeleri daha da artıyor ve işler kontrolden çıkıyor ve olayların önü alınamıyor. eğer tacizciye gereken yaptırımın uygulanacağından emin olsaydı belki de kendisi hiç karışmayacak, polise yakalattıracaktı.
  • ben buraya cok güzel şeyler yazarım fakat tacize dava açmayan savcı bana dava acar, tecavüze ceza vermeyen hakim bana ceza verir.

    türkiye cumhuriyeti devleti hukuk devletidir. hakkini hukuken araması gerekirdi.
    (bkz: suçu ve suçluyu övmek)
  • keşke devlet olaydın da kendi cezanı kendin vereydin.
  • eline sağlık. en kısa zamanda serbest bırakılması gerekiyor. ortada bir kasıt ve zevk için gerçekleşen bir durum yok. o geberen ihtiyar suçlu. sadece baba vurmamış çevredekiler de saldırmış,üstelik baba ambulans ve polisi arayarak o düşüncede olmadığını göstermiş.
    ne olursa olsun o kızı. tekrar eline sağlık.

    edit:
    bu konuda 2-3 defa yeşillendim.
    " ya iftiraysa?"
    "birkaç ay önce benzer olay oldu,öldürülen gencin suçsuz olduğu ortaya çıktı."

    arkadaşlar size bütün samimiyetimle söylüyorum. linç kültüründen nefret ederim. ben o olaya tanık olsam gidip o lince katılmam;bir sürü kişi var,adamın anasını sikiyorlar zaten der geçerim. birgün yaşamak istemem,eminim çok zordur,olur da sevdiğim,eşim ya da ilerde çocuğumun başına gelir;bana haber verdikten sonra güvenli yerde beklemelerini söylerim. yanına gidince de anında polisi ararım,polis gelene kadar da biraz ilgilenirim. o 10-12 dakikada ne öğretebilirsem kâr derim geçerim. mahalleyi ayağa kaldırmam,peşime birilerini takmam yani. kısaca lince sebep olmam.
    "umarım bir gün iftiranın kötü bir şey olduğunu,benzer bir olayı yaşayarak anlamazsın." diyen kişilere umarım kimse yaşamaz,iftira ile karşı karşıya kalmaz diyorum.

    olaya dönünce gayet net. her şey açık. haberi okumadınız sanırım.
    kızı minibüste taciz ediyor,kız iniyor evine gidiyor ve azgın bunak kızı evin önünde bekliyor. kız eve giriyor ve tacizci evin önünde bekliyor.
    iftira bunun neresinde? o adam evin önünde niye bekliyor? koruma mı? adres mi soracak? taciz olayının üstüne kızı evine kadar takip edip üstüne de kapısında bekliyorsa kusura bakmayın olanlara üzülmem,acımam.
    ha genç biri olsa bir ihtimal "iftira" olayını düşünürüm ve temkinli yaklaşırım. ama dedesi yaşındaki birine,böyle bir konuda niye iftira atsın? üstelik tanımadığı biri. tanıdığı olsa bir sorun/amaç aranır ama öyle bir durum da yok. yani bu olay için duyar kasmayalım.
  • bu babanın günahı ne?
    sapık kapıya kadar gelmiş.
    başına gelicekleri kabullenmiş.
  • içinde gram pişmanlık olduğunu düşünmediğim baba.
  • haberi okumadan yorum yapan yazarlar olan başlık. sadece baba dövmemiş muhtemelen linç edilmiştir. eceli gelmiş ki evin önünde beklemiş. fena da olmamış, bir pislik eksilmiş. medeni bir ülkede olsak toplum bu cezalandırmaya ihtiyaç duymaz, adalet sistemi cezasını en ağırından verirdi ama maalesef türkiye de yaşıyoruz ve dövenler savcının yanına girip çıktıktan sonra elini kolunu sallayarak dışarıda gezeceğini bildiği için gavura vurur gibi vurmuştur.
hesabın var mı? giriş yap