• tuzak bi marka bu tadım..
    bi kere mevzu ayçekirdeği ise sonuç asla tadım olmaz.. arkası gelir mutlaka..
    doyum.. hatta.. kusum..

    malum en ufak bi çekirdek dokunuşuyla değirmene dönüşen ağızlar kabuktan dağları ben yarattım demeden durmak bilmez..
  • 1 tl'lik pakette* satılanların tadı, 2 tl'lik pakete göre çok daha güzeldir. 2 tl'likler bir avuçtan sonra mide bulandırıcı etkide bulunur, fakat arka arkaya üç paket tüketilse dahi 1 tl'liklerde böyle bir durum söz konusu olmaz.
  • peyman ile birlikte en iyi çekirdeği üreten firma
  • benim için bir sigaradır, alkoldür. çok kereler bırakmayı denedim, başaramadım. sigarayı bıraktım, ama bundan kurtulamıyorum. at gibi yiyorum bunu, evet bildiğin at.
    yıllar, çekirdekler sonrası edit: bunu bıraktım, bıraktım dediğim tadım'ın paket ayçekirdeği. yoksa ayçekirdeğini bırakamadım. çok daha güzel çekirdekleri olan, hep aynı standartta ürün getiren, çok kıvamında kavuran kuruyemişçiler buldum. onlardan devam ediyorum.
  • yine (bkz: gizli zam) yapmış ve 50gr'ı 1 tl olan paketi; 45gr'a düşürmüş hırtolar!!

    not: (bak bir iki entry yukarıda sene 2010 84gr'ı 1 tl imiş)
  • 37gr'ı 1tl'dir, yani bu koşullarda 4 sene öncesine kadar 80 gram olan paketlerin küçültme yoluyla %100'ün üzerinde zamlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
  • her yeri saran dakota çekirdeği tadım'ın havasını kaçırdı. artık tadı güzel çekirdek için tadım'a muhtaç değiliz.
  • efsanedir. hani "ulan bu çekirdeğe de ağzını bi vurdun mu bırakamıyorsun" lafı var ya aha o laf bu çekirdek için söylenmiştir. çok lezzetli olmasının yanında içerki odadan bile kokusu gelmektedir. yoğun kokuludur. bol tuzlu olan açık mavi paketlisi tercih edilmelidir. canım çekti ben bakkala gideceğim.
  • dün fişe baktığımda bi çüş çektirmiştir...180gr olanı 10 lira olmuştur, allahın belaları bir de 9.99 yazmışlar ki ucuz görünsün. la olm bunun üretimi çok mu zor? 180gr çekirdeğe de 10 lira istemezsiniz. eskiden 200gr gramaj ile 4-5 liraya satılırdı, hem gramajdan çalın hem de fiyattan çakın.
  • fiyatını o kadar yükselttiler ki, halk çekirdek yemeyi bıraktı.

    eskiden kaldırımda, balkonda, yazlık bölgelerinde çekirdek çitleyen insanlar olurdu.
    artık hiç görmüyorum.
    fırsatçı paragözler vatandaşın şu küçük keyfini bile elinden aldı.

    şimdi baktım, 200 gr. tadım çekirdeğin fiyatı bir yıl öncekiyle aynı. (diğer her şey 2 kat zamlanmışken hem de).

    eee... zamanında fiyatı o kadar şişirdiniz ki, şimdi zaten durma noktasına gelen satışlar, tamamen biter diye zam yapamıyorsunuz de mi?
hesabın var mı? giriş yap