• ekşi sözlük basketbol ligi sponsorlarından tadım'ın sporculara yönelik çıkardığı yüksek protein içerikli sağlıklı atıştırmalık. maç sonları protein diye ağlaşan kaslara, enerji diye inleyen bedene hızır acil gibi yetişiyor. denendi ve onaylandı.
  • tadım'ın hem spora hem de boğazına düşkünler için çıkarmış olduğu karışık çerez. spor yapmasanız bile tadından dolayı yersiniz, gayet eğlenceli bir paket. badem ve yer fıstıklarının yanında turna yemişi ve dutlarla tatlandırılmış. paketten yerseniz kabak çekirdekleri hep dipte kalıyor o konuda uyarıyım. *

    not: ben de kendisiyle ekşi sözlük basketbol ligimaçlarından birinde tanıştım ve paylarını bana veren takım arkadaşlarıma buradan kokulu teşekkürlerimi yolluyorum.
  • sağlıklı ve proteini yüksek atıştırmalık tavsiyesi istiyorsanız, yeni çıkan sportif bar ürününü öneririm.
    ürün hem cebe sığıyor, hem de acıktığınızda gayet doyurucu görevi görüyor.

    özellikle esbbl'de maç sonu yorgunluktan titreyen bünyelere bir kurtarıcı olarak yetişmiştir.
    enerjinin tadını çıkarmak diye birşey var.
  • bar versiyonu, bazen kendim için mi antrenman yapıyorum yoksa bu icat için mi diye düşüncelere sevk ediyor. açıkta bırakmayı ise tavsiye etmiyorum; kim görürse görsün stoğunuzda azalmaya yol açıyor.
  • 75 gr ürün, 383 kalori, 17,6 gr karbonhidrat, 15,3 gr protein ve 26,1 gr yağ içeriyormuş arkasında yazdığına göre. şekeri yazmamışlar.

    içinde dut kurusu, badem, fıstık, cranberry ve kabak çekirdeği var. diğer cranberry'ler çok şekerli geliyor bana, baydığından yenilmiyor, bunda şeker ilavesi yok gibiydi sanki.

    gecenin bu saati için kalorisi fazla* olmakla birlikte fena değil gibi. fiyatı biraz pahalı gibi gelmişti aldığımda şimdi tam hatırlayamadım ama, biraz olmuştu alalı. tekrar da alabilirim.
  • tadı güzel olan, ancak sağlık mı diye merak ettiğimdir.

    2-3 saat açlığınızı bastırabilen.
  • geçtiğimiz hafta tanıştığım ve asla ayrılmayı düşünmediğim, 25-30 gramı ile bir öğünü kotarmama sebep olan, tok tutan ve bir o kadar da lezzetli kuruyemiş karışımı. pazartesi sabahından beri saat 10 civarı 25-30 gramı ile karnımı doyuruyor aynı zamanda keyif de veriyor.
  • palm yağı içeren ürün. adını sportif bar koyup içine şunu koymaya utanmadınız mı?
  • bu ürünün hem kuruyemiş olanınından hem de bar olanından tükettim.

    kuruyemiş olanı galiba satıştan kaldırıldı, migroslar'da görünmüyor. tadı güzeldi. fiyatı da iyiydi o dönem için 10 lira falandı.

    bar olanı ise biraz fazla kalorili ve şekerli. palm yağı içerdiği zaten yazılmış ancak şeker içeriği de çok yüksek, 100 gr'da 27 gr şeker var. bunun tadı da güzel bademli falan migros'ta 4 küsür liraydı fiyat da iyi denebilir.
  • bu aralar migrosta bulamadığım ürün..yok hiçbirinde...
hesabın var mı? giriş yap