• saray'ın yaptığı ve geçtiğimiz gün migros'ta görüp aldığım yeni icat. şu an bu entryi bulutların üzerinden yazıyorum. entryi ilk yazdığım tarihte kendisiyle alakalı tek haber karaman'da uyanış diye bir sitedeydi. bir de şöyle bir hesap kendisinden bahsetmiş idi.

    bizim danaları tanıyorsam yakın gelecekte ya yerin dibinde ya baş üstünde olacak. ölü taklidi yapılacak cinsten değil. yankıları duyulmaya başlamış netekim.
  • bizim evde bayram havası yaşatmıştır.
    ama ileride ,üretimi durdurulan lezzetli yiyecekler başlığında "gerçi içecekti" diye belirtileceği nettir.
  • saray milkman'in şukela sütüdür.

    tarifi imkansız lezzetler arasındaki yerini çoktan aldı bile.

    basın bülteninde: "saray milkman, vücudu soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıklara karşı güçlendiren; içerdiği b, c ve e vitaminleri ile kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tahin ile sütü bir araya getiriyor" denmiş. faydalı da bir yandan, ben denedim pişman olmadım.

    dün hususi migros'a gittim bunun için. evet sadece migros'ta satılıyor çünkü. fazlasıyle değdi. tahine bayılan ve sütü se seven biri olarak bu tat bir harika dostum. umarım raflardan kalkmaz ve tüketmeye devam ederiz.
  • evde süt ve tahini karıştırıp, deneye deneye kıvamı bulunamaz mı acaba diye düşündürten ürün
  • uzun zamandır sahalarda görmeyi beklediğimiz yaratıcı ürünler listesinin başına bodoslama girmiştir efendim.

    migros'ta yapmış olduğumuz bilinmedik ürünlere para harcama festivali sırasında fanta'nın çilek kivi aromalı gazozu ile birlikte bizde bir dilemma oluşturmasına rağmen, daha bizden olan içeriği ile aklımızı çelmiş, adeta köyden hediye tereyağ getiren tanımadığın uzaktan akraba gibi evimize bu saatte neşe doldurmuş buluştur.

    (bkz: saray tahinli süt)

    kutusunun üzerinde "sadece migroslarda" ibaresi bulunan, herkesin tatması gerektiğini düşündüğüm içecek. ister sıcak ister soğuk içilebilirmiş bu arada.

    saray yetkilileri yaptığım bedava reklam için kanzuk* ile iletişime geçebilirsiniz. kendisine iban numaramı mesaj ile attım. *
  • hayatta güzel şeyler de oluyor dedirtmiştir, deneyiniz.
  • pek matah bir tarafı olmayan süt. herkes 1 kere merak edip denese yeter mantığıyla piyasaya sürülmüş olması muhtemel. yazın hiç gitmez. beğenen için kış aylarında salepe alternatif olabilir (bkz: oysa tahinli sütün içimi ferahlatması gerekiyordu)
  • geçtiğimiz günlerde bir vesile ile iş yerimde tatlı dağıttım. e yanında içecek olmadan olmaz tabi. kola vs.'nin yani sıra iki kutu tahinli süt alıp koydum.

    buraya kadar her şey normal. vay arkadaş! insanlar o kadar sevdi ki, sütü bırak kutuları bile buhar oldu uçtu lan?

    o kolalar, ideal sıcaklığına kadar soğutulmuş olmasına rağmen boynu bükük kaldı.

    tahinli süt rulz!!

    tanim: muhteşem içecek. üstelik bek bi faideli. yalnız çok tüketmemek lazım yoksa kilo aldırır efem.
  • sabah iş yerine giderken şans eseri görüp aldığım, ofiste hepimizi kendinden geçiren lezzet. sabah kahvaltısı niyetine bir bardak içtiğim zaman öğleye kadar bir daha yemek ihtiyacı yaşamadım . rejim için ideal midir bilemem bir bardağı 350 kilo kalori ama hem verdiği keyif hem de doyuruculuğu nedeni ile herkese tavsiyemdir.
  • sadece migros'ta bulabildiğim şahane karışım. normalde süt içmeyi sevmeyen bünyelere bile sütü sevdirebilecek cinsten bir arkadaş. umarım değişik versiyonları da türer ve daha çok yerde satılır.
hesabın var mı? giriş yap