• tam adı mehmet tahir kum olan sabah gazetesi spor yazarı. daha önceleri türkiye gazetesi'nde çalıştığını hatırlıyorum. bir de trabzonspor'a karşı bir sempatisi var diye biliyorum.

    bi aralar lig tv'ye de çıkıp yorumlar yapıyordu ancak son zamanlarda pek rastlamıyorum.
  • onumuzdeki ay cikacak olan haberturk gazetesinin sabah tan transfer ettigi futbol yazari. futbol extra dergisinin de genel yayin yonetmeni.
  • eskiden basit bir türkiye gazetesi trabzonspor muhabiriyken şimdi dergilerde ve diğer gazetelerde görünen kişi. türkiye gazetesinde kullandığı fotoğrafı sanırım uyurken çekilmişti. 90 lı yılların sonlarında türkiye gazetesi için her işin uzmanı niteliğindeydi. vasat ve vasataltı yazıların temsilcisidir kendisi.
  • nasıl bir insan bu? nasıl bu kadar açık ve seçik bir şekilde olayları çarpıtarak anlatabiliyor?
    şimdi çıktı ntvspor'daki 90+ adlı programda 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı sırasında tribündeki bir seyircinin darp edilip aşağıya atıldığını söyledi ve galatasaray'ın en az 3 maç ceza alması gerektiğini söyledi. ama yok türkiye'de haksızlık varmış da, herkese aynı cezayı vermiyorlarmış da! eveleyip geveledi laflarını.

    evet olay oldu, ama maç sırasında değil maç bittikten sonra! beşiktaşlı olduğu iddia edilen bir taraftar, alkollü bir şekilde maç sonrasında pankart toplayanlara küfür etmiş, sonra da onlarla yumruklaşmaya kadar gitmiş, ardından onlardan kaçmak için üst kattan aşağıya atlamış ve ağır şekilde yaralanmıştır. madem alanında en iyisiymiş, bilsin! olayları çarpıtmasın tüm meslektaşları gibi!
    inanmayan farklı yerlerden araştırsın olayın aslı neymiş diye.

    galatasaray sahaya su atıldığı için 5 maç ceza alan bir takımdı, kimse de çıkıp 5 maç verildi demedi çünkü hakikaten maç rezil olmuştu o gün.
    galatasaray, deplasmandayken taraftarları 1-2 dk kadar küfür ettiği için sahası kapatılmış bir takım. var mı başka?
    galatasaray, taraftarı maç boyunca sadece 40 sn boyunca küfür ettiği için sahası kapatılan bir takım. var mı başka?

    evet türkiye'de haksızlık var ama en fazla torpil en fazla ağlayanlara yapılıyor nedense. galatasaray'ın sahasında ne kimsenin kafası yarılmış, ne ölüm tehlikesi geçirmiş, ne maç esnasında sahanın içinde koşturan ya da oyunculara saldıran olmuş. ama en fazla sahası kapanan takım yine de galatasaray.

    sonra da çıkıyor bik bik bik ötüyor insanlar. haksızlıkmış, 3 maç cezaymış. he kardeşim, 3 maç ceza az! 15 maç olsun!

    ekleme: maç öncesi galatasaraylı taraftarların bulunduğu sokağa polis eskortunda giren ankaragüçlü taraftarların döner bıçaklarıyla bizim taraftarlara saldırmasını da anlatsın bir tane medya mensubu. bu olaylarda herkes 3 maymunu oynuyor. 1 kişi çıkıp anlattı mı bu olayları? biber gazını polisin 50 tane döner bıçağıyla gelen a.güçlülere değil gs'lilere sıktığını da söylediler mi?

    ekleme 2:
    buyrun görüntüler de var.
    http://www.facebook.com/…php?v=1253019601349&ref=nf
  • bu adam için trabzonsporlu diyen tüm trabzonsporlular'a hakaret ediyordur. o kadar fanatik bir fenerbahçeli ki biraz önce ntvspor'a yaptığı açıklamaların keşke görüntüsünü kaydetmiş olsaydım da başkalarına gösterebilseydim. en fanatik benim diyen fenerbahçeli bile "çüş artık" derdi kendisine.

    yaptığı açıklamalar daum ve fenerbahçe üzerineydi. fenerbahçe daum'u kovarken çok haklıymış. ortega davası bosman davasından sonra kazanılmış en büyük davaymış. şekip mosturoğlu'ya övgüler sunuyor tabii arada. daum niye parasını istiyormuş. başarısız olduğunu kabul edip daha iyi bir yaklaşım sergilemeliymiş. fenerbahçe türkiye'nin parasını kurtarmaya çalışıyormuş. hiddink niye rusya ile sözleşmesi varken bizle anlaşmış(ne alakaysa! adamın sözleşmesi 2-3 ay sonra bitiyordu bizle anlaştı sözleşmesinin bitmesi bekleniyordu sadece). bu olaylar dünyanın her yerinde oluyormuş. fenerbahçe aslında daum ile 1 senelik anlaşacakmış da orada bazı bilinmeyenler varmış, yönetimin eli mahkum olmuş(daum 3 senelik sözleşme istemiş, çok büyük bir bilinmeyen).

    ben böyle anlatınca olmadı ama izlemeniz lazım işte. böyle rezillik olamaz. bu adamı hiç tanımıyordum, son 3-4 ayda kendini öyle tanıttı ki fanatizmin ne demek olduğunu tekrar tekrar öğreniyorum. gerçiş bu avukatlığının sebebi fanatizm mi, yoksa başka bir şeyler mi onu bilemiyorum. eğer fanatizmin ötesinde bir fenerbahçeli değilse işini layıkıyla yapıyor!
  • ne konuştuğunu kendisi biliyor mu, merak ettiğim adam.
  • sporx.com genel yayın yönetmeni olmuştur...
  • (bkz: afşin kum)
  • (bkz: ziyan)
hesabın var mı? giriş yap