• google'ın derinliklerinde kara tahta boyası ararken denk geldiğim, meraklılarının aklını binbir çeşit ürün seçeneğiyle alabilecek kapasiteye sahip online kırtasiye. yaptığım 2 ayrı alışverişte de, 24 saat içinde sağlam bir paket ile ürünleri tarafıma ulaştırdığı için, sık kullanılanlar arasında yerini garantilemiştir.
    tahtakalehobi.com

    edit: * paranoyak fularlı beyfendiler tarafından lince sürüklenmiş lakin yazarın kulağında ramazan tokmağı. *
  • özellikle resim, tasarım, heykelle uğraşan, profesyonel, amatör, öğrenci, öğretmen için envayi çeşit ürün yelpazesi sunan güzel bir site . buradan birkaç sefer alışveriş yapmış olmakla birlikte bir sorun yaşamadığımı da belirtirim .
  • ulan kanzuk... herkesi yazar yaptın, adamlar artık ikili üçlü hesap alıp, güne girer gibi reklama giriyor.
    tanım ; bokum gibi site
  • fimo hamuruyla anahtarlıklar ve küçük biblolar yaparken alışveriş yaptığım sitedir. gayet hızlı ve sorunsuz bir alışveriş yaşadım . bir başka siteden daha fimo isteme sebebim ise çeşitlilikti. keşke bütün fimo ürünlerini bünyesine toplasa.
  • ebay'a, amazon'a, aliexpress'e entry girerken reklam değil, tahtakalehobi'ye girince oooooooo .
  • ekşide yazar olmayi sorgulatan basliklardandir.
  • neden arkadaş linç edildi anlamadım ancak sanatsal hobileri olan biri için oldukça makul fiyatlı olduğunu gördüm.
    benim sanatsal'dan 25 liraya aldığım tuvale 12 lira yazmışlar. kalitesini de görmek lazım tabi.
    acilen şövale ve tuval ihtiyacı olan biri olarak benim işime yaradı.
  • bugün alışveriş yaptım siteden. saat 14:00 te yaptığım alışveriş 17:00 de kargoya verildi. gönderi hızı çok iyi. onun dışında fiyat karşılaştırması yapacak olursam hepsiburada, vb sitelerde 56 tl olan ürünü 30 tl ye tahtakalehobi.com den satın aldım. sonuç olarak alışverişten gayet memnun kaldım. eksiler tabiki var. mesela kargo takibi yapılamıyor. sitede arama yapma biraz karışık ve çok sağlıklı çalışmıyor. ama bunlara rağmen başarılı buluyorum.
hesabın var mı? giriş yap