• gerek ilkokulda gerek ortaokulda ve hatta lisede izlemesi daima keyif veren karizmatik ve iş bilen öğretmendir. özellikle coğrafi bölgeler başta olmak üzere her konu başlığını fırsat bilir.

    çizme işlemi muntazaman trakya ile başlar, istanbul boğazı ve çanakkale boğazı'nın avrupa kısmında kalan sınırlarını çizdikten sonra karadeniz bölgesi'e geçer, oradan da boğazların asya sınırlarına ve ege bölgesi'ne atlar. en keyif veren kısım da burasıdır zaten. marmara denizi'ni ortaya çıkardıktan sonra ege'nin girinti-çıkıntılarını tıpatıp çizme anı adeta bir seanstır. ardından da doğu sınırları ile güney sınırları gelir. bu kısımları çizerken en eski sınırımız olan iran sınırının kasr-ı şirin antlaşması ile tesis edildiği bilgisi ile tarih alanına kayılarak disiplinlerarası bir öğretim ortamı yakalanır. ardından hatay haritada gösterilmeyerek suriye sınırına paralel bir hat çekilir, bu güzide ilimizin ancak 1939'da anavatana katıldığı bilgisi verilerek ani bir el hareketi ile sınır silinip hatay da ülkeye dahil edilerek bir kez daha tarih bilimine selam çakılır. ardından konuya bağlı olarak göller ve hatta akarsular da çizilebilir.

    akıllı tahta çağında milyonlarca öğrenci tahtaya türkiye haritası çizen coğrafya öğretmeni göremeden mezun oluyor. yazık, çok yazık...
  • (bkz: teacher porn)
  • boş öğretmendir. tahtaya coğrafi harita çizerek ne yapmak istemektedir. neyi anlatır çocuklara neyi öğretir ? bi düşünmesi gereken öğretmen. hazır çizilmişi var zaten mk sen vereceğin bilgiyi ver , çizim işini bırak resim öğretmeni yapsın.
hesabın var mı? giriş yap