• rachel bilson ve eddie cibrian'ın rol aldığı, ilk sezonu 13 bölüm olarak planlanmış yeni abc dizisi.

    konusu normalde hayatta ilgimi çekmez, sevmiyorum romantik komedi tarzı dizi ya da filmleri; ama rachel bilson'ın üzerimde bitmez bir etkisi var. summer olduğu* zamanlardan beridir hem de. umarım bu dizide de beni yanıltmaz ve izlediğime izleyeceğime pişman etmez.

    (ay ne var be, insanın böyle dizileri izlemeye, kitapları okumaya, filmleri takip etmeye de ihtiyacı var)
  • 1. sezon 10. ve 11. bölümlerinin altyazılarına ulaşamadığımız dizi
  • 10. bölüm bugüne kadar x-files'ın kendi bazı bölümlerini dahi geride bırakır derecede harika bir x-files göndermesi olmuş. baştan sona gizemli hava estiriliyor insanda bir beklenti oluşturuyor hakikaten, bölümde kullanılan müzik bile benziyor :) tabi bu tip bir diziden öyle bir son bekleyemeyiz ama harika işlediler yav konuyu :) mulder & scully 'licik oynayacaksanız diyor şerif gidin başka yerde oynayın :)

    --- spoiler ---

    kullanılan ev mulder'ın son iki sezonda yaşadığı evmiş bunu da yeni öğrendim.
    --- spoiler ---
  • tam kafa dağıtmalık, çerezlik bir dizi. rachel bilson için izlemeye başladım ve pişman değilim. ancak 5. bölümde konuyu bildiğin bombacı mülayim'den (bkz: korkusuz korkak) çalmışlar.

    --- spoiler ---
    adamın teki pankreas kanseri olduğunu öğrenir, sonrasında kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutar (deep web'den). ancak adam tahlillerin hatalı olduğunu öğrenir, kanser değildir. kendi tuttuğu kiralık katili durdurmak için de özel dedektife gider.
    --- spoiler ---
  • abc kanalının ilk sezonu sonunda iptal ettiği dizisi. başka dizilerde görüşürüz umarım rachel'cım.
  • birinci sezon onikinci bölümünü an itibariyle seyrettiğim ve rachel bilson'a hayran kaldığım bir dizi.
hesabın var mı? giriş yap