• son günlerde orantısız şekilde kendini gösteren kampanyadır.herkes işi gücü bırakmış ülkede taksicilere gelene kadar bir dünya sorun varken bir kesimin derdi taksici olmuş.haklılık payı olanlar var kesinlikle ama kötü örnekler üzerinden binlerce ekmek yiyen insanı aynı kefeye koymak hangi meslek dalı olursa olsun hoş değil.malum firmaya bu saldırıların birbiri ardına gelmesi de bence şüpheyle yaklaşılması gereken bir durum.yoksa birileri mağduriyet yaratarak reklam peşinde mi? diye sormuyor değilim.umarım bir an evvel ibb itaksi uygulamasını hayata geçirir bu sorunlar biter taksicilik sektöründeki çürükler ayıklanır insanların beklentisi karşılanmış olur.
  • hemen karşı hareket olarak taksicileri öpüyoruz kampanyası başlatmak icabeder.

    görsel
  • kendisine küfür edilmesinden ve hakaret edilmesinden hoşlanan bir adet mazojist bir yazarın açtığı başlık.
  • türk toplumunun ortak olarak nefret ettiği tek grup olabilir
  • türk toplumunun ortak olarak nefret ettiği tek grup olabilir
  • (bkz: kingkrule) denilen bu troll'e soktuğum ve 1000'den fazla favori alan bir laf dolayısıyla lanetlenmiş ve çaylak havuzuna atılmıştım.

    dikkat edin dostlar, bu adam rütbeli bir troll olabilir*
  • en son annem hastayken mecbur binmiştik. tartışma falan oldu, evimizi bilmekle tehdit etmişti. çok nezih insanlar taksicilik yapıyor genelde.
  • hindistan'daki tuk tuk sürücülerinden beter bir mafya oluşumundan bahsediyoruz.

    öyle bir organizasyon düşünün ki; plaka sahipliği denen milyarlık bir legal çetenin üyesisiniz.

    binbir türlü vergi indiriminden yararlanarak normal vatandaşa bir liraya satılan araçları yarı fiyatına satın alıp geçmişi belli olmayan,genelde adam yaralamadan tut ta,dolandırıcılığa kadar her boku yemiş at hırsızlarını şoför olarak işe alıp onlara turist sikmeyi öğretip piyasaya salıyorsunuz.

    sonra da,sanki çok masum bir esnaf ayağına yatıp utanmadan lobi yapıyorsunuz...
  • gereğinden çok daha az yapılan linç kampanyasıdır...

    bu ülke turizmine, terör kadar darbe vurmuş, şu anda bile sultanahmet'de devam turist kazıklayan, ahlaksız ve hırsızlığın tavan yaptığı tiplerdir... taksim'de falan türksen taksiye almıyorlar artık götleri kalktı hepsinin ve hepsi de adam kazıklıyor.
    bunu da saklamıyorlar zaten artık o kadar arsız ve ahlaksızlar.

    alayına kibrit suyu
    daha da beter olu, yaptıklarınızın hesabını verin
hesabın var mı? giriş yap